Terug naar de resultaten
Te huur
Corridor 10 in Valkenswaard 5554 HM

Corridor 10

5554 HM Valkenswaard
Huurprijs € 74.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie De voor verhuur beschikbare winkelruimte is gelegen op een A-locatie in het voetgangersgebied van Valkenswaard. De winkelruimte was tot voor kort in gebruik bij MS mode en gesitueerd tussen diverse landelijke filiaalbedrijven zoals Etos, Didi, Hans Anders, Vero Moda, C&A et cetera. Het verzorgingsgebied van de gemeente Valkenswaard (ruim 40.000 inwoners) betreft, behalve de omliggende...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 345 m² In units vanaf 345 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is gelegen op een A-locatie in het voetgangersgebied van Valkenswaard. De winkelruimte was tot voor kort in gebruik bij MS mode en gesitueerd tussen diverse landelijke filiaalbedrijven zoals Etos, Didi, Hans Anders, Vero Moda, C&A et cetera.
Het verzorgingsgebied van de gemeente Valkenswaard (ruim 40.000 inwoners) betreft, behalve de omliggende Kempische gemeenten, ook het Belgische achterland, zodat een totaal aantal van circa 90.000 consumenten wordt bereikt.

Object
De begane grond beschikt in totaal over circa 310 m² winkelruimte met een eerste etage van circa 35 m² waar de technische installaties staan opgesteld. Via de achterzijde zijn er optimale laad- en losmogelijkheden, mede daar het expeditiehof aan de achterzijde direct grenst aan het openbare parkeerterrein.

De winkelruimte beschikt over een front 8,5 meter en een toilet en pantry opstelling aan de achterzijde van het gehuurde.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, maar oplevering zal plaatsvinden in de huidige staat die wij betitelen als in-stap-klaar: koel-/verwarmingsinstallatie, entree-heater, systeemplafond met inbouwverlichting, tegelvloerafwerking, magazijnruimte met toilet- en pantry opstelling, en meterkast met aansluitingen nutsvoorzieningen.

Parkeren
In de directe omgeving rondom het kernwinkelgebied zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen aanwezig.

Aanvaardig
Aanvaarding kan op korte termijn.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 74.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1958 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 345 m² Verkoopoppervlakte 345 m² Diversen In units vanaf 345 m² Locatie Winkelcentrum Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 4000 m tot 5000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
345 m²
In units vanaf
345 m²
Verkoop vloeroppervlakte
345 m²
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Route van naar Corridor 10, 5554 HM Valkenswaard

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.