RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Eindhovenseweg 52, 5554 AD Valkenswaard, Winkelruimte (BOG) Huurprijs € 78.650,- p.j.
Eindhovenseweg 52 in Valkenswaard 5554 AD

Omschrijving

Locatie
De in het centrum van Valkenswaard gelegen winkelruimte is gesitueerd aan de Eindhovenseweg nabij de winkels van onder andere Intersport, Marie Claire, Bovendeert en Smolders Schoenen. Door de ligging aan de Eindhovenseweg is de winkelruimte uitstekend bereikbaar en gelegen op een prima zichtlocatie. Het winkelbestand in de gemeente Valkenswaard (30.000 inwoners) vervult een enorme regiofunctie.

Object
De bij Xenos in gebruik zijnde winkelruimte beschikt over een oppervlakte van circa 605 m² bvo op de begane grond. De winkelruimte beschikt over ruim 20 meter front en heeft goede laad- en losmogelijkheden via het parkeerterrein aan de achterzijde.

De op de etages gelegen woonappartementen behoren NIET tot het gehuurde.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van de huurovereenkomst bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren 
Zowel op het direct achtergelegen parkeerterrein als ook op de in de directe nabijheid gelegen parkeerterreinen bestaan mogelijkheden om te parkeren.

Diversen
Aanvaarding in nader overleg, uiterlijk november 2019.
 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 78.650,- per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting november 2019 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 650 m² Verkoopoppervlakte 650 m² Diversen In units vanaf 650 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig