RSP Makelaars

Koningsweg 66
5211 BN 'S-Hertogenbosch
Tel: (073) 64 88 750
info@rspmakelaars.nl
Leenderweg 20, 5554 CL Valkenswaard, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 1.500,- p.m.
Leenderweg 20 in Valkenswaard 5554 CL

Omschrijving

Locatie
Het kantoorpand is gelegen aan de doorgaande weg en is op loopafstand (circa 300 meter) van de markt en het centrum van Valkenswaard. In de directe omgeving bevinden zich meerdere horecagelegenheden en het winkelcentrum met enkele overdekte winkelpromenades zoals de Kerverij en de Valkenstaete.
Valkenswaard ligt circa acht kilometer ten zuiden van Eindhoven aan de N69. De op- en afritten van de A2/N2 en de A67 zijn binnen tien minuten rijden te bereiken. Het openbaar vervoer is goed geregeld op vier minuten lopen vindt men de bushalte aan de Markt of de Europalaan.

Object
Deze kantoorruimte op de begane grond is circa 110 m² groot. Het object is gebouwd in 1937 en in 2008 geheel gerenoveerd. De moderne, luxe kantoorruimte is voorzien van een visgraat, hout-look vloer (PVC). De ruimte beschikt over een ontvangstruimte met balie-functie, die voorzien is van een complete werkplek. Het plafond is een combinatie van een gestukadoord plafond en verlaagd systeemplafond met inbouwverlichting en een airco- verwarmingsunit. De vergaderruimte is voorzien van een luxe witte hoogglans kastenwand en beschikt eveneens over een airco-/verwarmingsunit en inbouwverlichting. Het vergadergedeelte is rondom dicht te zetten middels hardglazen schuifdeuren. Het kantoorgedeelte, met plaats voor drie tot vier werkplekken, plafond met inbouwverlichting, airco- verwarmingsunit en luxe hoogglans kastenwand. Het bureau gedeelte beschikt over openslaande deuren naar het buitenterras.

Opleveringsniveau
- - complete luxe pantry;
- toiletruimte met fontein;
- glasvezel, databekabeling;
- visgraat hout-look PVC vloer;
- airco- verwarmingsunit;
- systeemplafond met inbouwverlichting;
- server-/kopieerruimte.

Parkeren
Aan de achterzijde in de Hofstraat bevinden zich vrije parkeerplaatsen en aan de voorzijde zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1938 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 110 m² Perceeloppervlakte 270 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 110 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig