Terug naar de resultaten
Te huur
Passage 5 -7-9 in Valkenswaard 5554 AH

Passage 5 -7-9

5554 AH Valkenswaard
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie De voor verhuur beschikbare commerciële ruimte is gelegen in het overdekte Winkelcentrum Valkenstaete, dat samen met de Corridor, Eindhovensweg en Handwerkstraat het kernwinkelgebied van Valkenstaete vormt. Het overdekte winkelcentrum beslaat in totaal zo'n 6.000 m² en vervult met circa 20 winkels een belangrijke rol voor het winkelgebied. Door de ontsluiting aan een drietal zijden staat...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 850 m² In units vanaf 850 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De voor verhuur beschikbare commerciële ruimte is gelegen in het overdekte Winkelcentrum Valkenstaete, dat samen met de Corridor, Eindhovensweg en Handwerkstraat het kernwinkelgebied van Valkenstaete vormt. Het overdekte winkelcentrum beslaat in totaal zo'n 6.000 m² en vervult met circa 20 winkels een belangrijke rol voor het winkelgebied. Door de ontsluiting aan een drietal zijden staat het centrum in directe verbinding met het parkeerterrein en de winkelstraten Eindhovenseweg en Corridor.

Object
De bij Big Bazar in gebruik zijnde commerciële ruimte is centraal gelegen in de Passage en beschikt over circa 850 m² winkelruimte. In de directe nabijheid bevinden zich de winkels van Blokker, L'Abeille damesmode, de vrijetijdsmodezaken van Dok 7 en My Way en filialen van Kruidvat, Pearle, Open 32 en HEMA.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van de huurovereenkomst bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Rondom het centrum van Valkenswaard is een aantal parkeerterreinen gesitueerd waar betaald kan worden geparkeerd. Eén van de parkeerterreinen bevindt zich aan het aangrenzende Prinses Irenebrigadeplein.

Diversen
De promotiekosten bedragen € 5.239,00 per jaar, te vermeerderen met BTW.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 14.965,00 per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 850 m² Verkoopoppervlakte 850 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 850 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
850 m²
In units vanaf
850 m²
Verkoop vloeroppervlakte
850 m²
Verdiepingen
1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Passage 5 -7-9, 5554 AH Valkenswaard

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.