Terug naar de resultaten
Te huur
Van Bruhezedal 12 in Valkenswaard 5551 EW

van Bruhezedal 12

5551 EW Valkenswaard
Huurprijs € 15.540,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Wijkwinkelcentrum De Belleman is gelegen in Dommelen (Valkenswaard) en kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod. Behoudens de supermarkt van Plus treft u er tevens vestigingen van Kruidvat, Mitra slijterij, DA parfumerie, alsmede diverse speciaalzaken zoals de banketbakker, opticien, gemakswinkel, kapsalon en schoenmaker. Mede op initiatief van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 84 m² In units vanaf 84 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Wijkwinkelcentrum De Belleman is gelegen in Dommelen (Valkenswaard) en kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod. Behoudens de supermarkt van Plus treft u er tevens vestigingen van Kruidvat, Mitra slijterij, DA parfumerie, alsmede diverse speciaalzaken zoals de banketbakker, opticien, gemakswinkel, kapsalon en schoenmaker. Mede op initiatief van de winkeliersvereniging wordt er gewerkt aan de herinrichting van het middenplein, de openbare ruimte in en rondom het winkelcentrum, het terras bij de sporthal, de herinrichting van het plein voor de sporthal en het aanpakken van de verkeersrouting voor bezoekers en voor het laden en lossen van goederen, zodat het wijkwinkelcentrum optimaal kan blijven functioneren.

Object
De wegens verhuizing van Mitra beschikbaar gekomen winkelruimte beschikt over circa 84 m² winkelruimte. Door de ligging op de kop van één van de entrees direct grenzend aan het parkeerterrein is er sprake van een uitstekende bereikbaarheid én attentiewaarde. Aan de zijde van het parkeerterrein is er gelegenheid voor laden en lossen.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, reeds voorzien van de winkelpui met entreedeur, nutsvoorzieningen tot in de meterkast, toilet en pantry. De overige door vertrekkend huurder aangebrachte voorzieningen zoals de huidige vloer-, wand- en plafondafwerking worden overdragen aan de opvolgend huurder.

Parkeren
Het wijkwinkelcentrum beschikt over ruim voldoende vrije parkeergelegenheid met goede laad- en losmogelijkheden. Door de herinrichting zal de bereikbaarheid met zowel de auto, fiets als het openbaar vervoer alleen maar verbeteren.

Diverse
Daar de winkelruimte onderdeel uitmaakt van Winkelcentrum De Belleman zijn er servicekosten van toepassing. Deze bedragen circa € 10,00 per m² per jaar en hebben betrekking op onder andere het algemeen onderhoud en elektraverbruik voor de algemene ruimte van het wijkwinkelcentrum.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 15.540,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 10,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 84 m² Verkoopoppervlakte 78 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 84 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
84 m²
In units vanaf
84 m²
Verkoop vloeroppervlakte
78 m²
Verdiepingen
1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar van Bruhezedal 12, 5551 EW Valkenswaard

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.