Terug naar de resultaten
Te huur
Handwerkstraat 13 in Valkenswaard 5554 HP

Handwerkstraat 13

5554 HP Valkenswaard
Vraagprijs € 57.500,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte is gelegen aan één van de belangrijkste aanloopstraten richting de Corridor en Valkenstaete, in hartje centrum Valkenswaard. In deze straat zijn gerenommeerde namen als Holland & Barrett, Bovendeert Schoenen, Zeeman, ICI Paris, Bakker Bart, SNS en Wibra gevestigd. Het nabijgelegen Deken Mandersplein fungeert als parkeerplaats voor enerzijds de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 299 m² In units vanaf 299 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte is gelegen aan één van de belangrijkste aanloopstraten richting de Corridor en Valkenstaete, in hartje centrum Valkenswaard. In deze straat zijn gerenommeerde namen als Holland & Barrett, Bovendeert Schoenen, Zeeman, ICI Paris, Bakker Bart, SNS en Wibra gevestigd. Het nabijgelegen Deken Mandersplein fungeert als parkeerplaats voor enerzijds de bezoekers van Albert Heijn en anderzijds als bronpunt voor de bezoekers van het kernwinkelgebied.

De gemeente Valkenswaard heeft circa 35.000 inwoners. Het secundaire verzorgingsgebied is door de Kempische gemeenten en het Belgische achterland echter vele malen groter.

Object
Het object was tot voor kort in gebruik bij Op=Op Voordeeldrogist en beschikt op de begane grond over circa 299 m² winkelruimte, met een, vanuit de winkelruimte, goed bereikbare magazijnruimte in de kelder (circa 107 m²). Tevens is het mogelijk om de winkelruimte te vergroten zodat op de begane grond een ruimte ontstaat van circa 450 m² met een front van circa 15 meter.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt als casco verhuurd maar opgeleverd in de huidige staat, die als 'in-stap-klaar' mag worden betiteld, te weten met:
- systeemplafond met inbouwverlichting;
- meterkast met aansluitingen op de nutsvoorzieningen;
- c.v.-installatie met (entree)heaters;
- toiletopstelling;
- pantry in de kelderruimte;
- wandstellingen en kassacounter op de begane grond.

Parkeren
Het object is gesitueerd nabij het Deken Mandersplein, één van de centrumparkeergelegenheden binnen de gemeente Valkenswaard. Er zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen voorhanden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 57.500,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1967 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 299 m² Verkoopoppervlakte 299 m² Frontbreedte 900 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 299 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
299 m²
In units vanaf
299 m²
Verkoop vloeroppervlakte
299 m²
Frontbreedte
900 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Handwerkstraat 13, 5554 HP Valkenswaard

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.