Terug naar de resultaten
Te huur
Handwerkstraat 9 in Valkenswaard 5554 HP

Handwerkstraat 9

5554 HP Valkenswaard
Huurprijs € 250,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte is gelegen aan de Handwerkstraat nabij de kruising met de Corridor en Valkenstaete, in hartje centrum Valkenswaard. In deze straat zijn bekende formules gevestigd zoals ICI Paris, Holland & Barrett, Bovendeert Schoenen, Zeeman, SNS, Kruidvat en My Way. Het nabijgelegen Deken Mandersplein fungeert als parkeerplaats voor enerzijds de bezoekers van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 145 m² In units vanaf 145 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte is gelegen aan de Handwerkstraat nabij de kruising met de Corridor en Valkenstaete, in hartje centrum Valkenswaard. In deze straat zijn bekende formules gevestigd zoals ICI Paris, Holland & Barrett, Bovendeert Schoenen, Zeeman, SNS, Kruidvat en My Way. Het nabijgelegen Deken Mandersplein fungeert als parkeerplaats voor enerzijds de bezoekers van Albert Heijn en anderzijds als bronpunt voor de bezoekers van het kernwinkelgebied.

De gemeente Valkenswaard heeft circa 35.000 inwoners. Het secundaire verzorgingsgebied is door de Kempische gemeenten en het Belgische achterland echter vele malen groter.

Object
De bij Bakker Bart in gebruik zijnde winkelruimte is circa 145 m² groot en beschikt, mede vanwege de ligging op de kop, over extra attentiewaarde.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco waarbij het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt.

Parkeren
De winkelruimte is gelegen nabij het Deken Mandersplein, één van de centrumparkeergelegenheden binnen de gemeente Valkenswaard. Er zijn voldoende parkeerplaatsen (betaald) voorhanden.

Diversen
Aanvaarding in nader overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 250,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 145 m² Verkoopoppervlakte 145 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 145 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
145 m²
In units vanaf
145 m²
Verkoop vloeroppervlakte
145 m²
Verdiepingen
1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Handwerkstraat 9, 5554 HP Valkenswaard

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.