Terug naar de resultaten
Koop / huur
Markt 58 -62 in Valkenswaard 5554 CD

Markt 58 -62

5554 CD Valkenswaard
Prijs op aanvraag Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Op de voormalige locatie van de ABN AMRO bank aan de Markt in Valkenswaard verrijst dit zeer representatieve en moderne appartementencomplex met commerciële units op de begane grond en een parkeergarage. Het object kijkt uit over de zuidzijde van de Markt en is direct gelegen aan de N69 Eindhoven-Hasselt. Door de prominente ligging aan de Markt is er sprake van een hoge attentiewaarde....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 628 m² In units vanaf 296 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Op de voormalige locatie van de ABN AMRO bank aan de Markt in Valkenswaard verrijst dit zeer representatieve en moderne appartementencomplex met commerciële units op de begane grond en een parkeergarage. Het object kijkt uit over de zuidzijde van de Markt en is direct gelegen aan de N69 Eindhoven-Hasselt. Door de prominente ligging aan de Markt is er sprake van een hoge attentiewaarde. Voor de nodige ontspanning zijn er diverse horecagelegenheden in de buurt en theater De Hofnar en het kernwinkelgebied liggen op loopafstand.

Object
Het object bestaat uit twee commerciële units op de begane grond ter grootte van circa 296 m² en circa 332 m². Beide units zijn voor diverse doeleinden geschikt en eventueel samen te voegen tot één geheel van circa 628 m². De units zijn zowel via de Markt, als aan de zijde van het Carillonplein toegankelijk.

Opleveringsniveau
Bij verhuur wordt het opleveringsniveau in nader overleg tussen huurder en verhuurder bepaald. Bij verkoop betreft het een levering van een casco unit, voorzien van puien, aansluiting op de riolering en nutsvoorzieningen tot in de meterkast.

Parkeren
Aan de achterzijde van het object zijn op eigen terrein in totaal elf parkeerplaatsen beschikbaar voor de gebruikers van de commerciële units. De appartement-bewoners krijgen gelegenheid tot parkeren in de garage. Voor het overige is er voldoende gelegenheid voor (betaald) parkeren op het openbare parkeerterrein op het aangrenzende Carillonplein.

Huurprijs unit 296 m² : € 37.000,00 per jaar, te vermeerderen met BTW.
Huurprijs unit 332 m² : € 41.500,00 per jaar, te vermeerderen met BTW.
Huurprijs parkeren : € 600,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding : vierde kwartaal 2020.
Vraagprijs unit 296 m² : € 410.000,00 vrij op naam exclusief de geldende BTW.
Vraagprijs unit 332 m² : € 460.000,00 vrij op naam exclusief de geldende BTW.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 628 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 11 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 600,- incl. BTW Diversen In units vanaf 296 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
628 m²
In units vanaf
296 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Markt 58 -62, 5554 CD Valkenswaard

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.