Terug naar de resultaten
Te huur
Pleintjes 80 -88 in Veldhoven 5501 EB

Pleintjes 80 -88

5501 EB Veldhoven
Huurprijs € 90.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De beschikbare winkelruimte was tot voor kort in gebruik bij modehuis Hoes en maakt deel uit van het Citycentrum. De winkel is gelegen direct nabij Trekpleister, Specsavers, Cecil en Durlinger Schoenen. Veldhoven heeft circa 45.000 inwoners. Overige detaillisten in de buurt zijn Lucardi, Optiek Verhoeven, Hans Anders, Ako, Holland & Barrett, Jumbo supermarkt et...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 477 m² In units vanaf 477 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De beschikbare winkelruimte was tot voor kort in gebruik bij modehuis Hoes en maakt deel uit van het Citycentrum. De winkel is gelegen direct nabij Trekpleister, Specsavers, Cecil en Durlinger Schoenen. Veldhoven heeft circa 45.000 inwoners. Overige detaillisten in de buurt zijn Lucardi, Optiek Verhoeven, Hans Anders, Ako, Holland & Barrett, Jumbo supermarkt et cetera.

Object
De winkelruimte bevindt zich in het niet overdekte gedeelte, centraal aan de Pleintjes, aan één van de entrees naar het overdekte winkelcentrum.

Door de ligging op de kop beschikt de winkelruimte over een enorme attentiewaarde. Dit winkelpand beschikt over circa 477 m² op de begane grond, met goede laad-/losmogelijkheden aan de achterzijde, en een etage van circa 87 m² voor een personeelsruimte en een opstelling voor de technische installaties.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, waarbij de oplevering in de huidige staat zal plaatsvinden met de huidige vloerafwerking, systeemplafond met inbouwverlichting, verwarmingsinstallatie, diverse elektrisch bedienbare rolluiken, meterkast met aansluitingen voor de nutsvoorzieningen, toilet en keukenopstelling.

Parkeren
Het Citycentrum voorziet in ruim 1.500 parkeerplaatsen, verdeeld over diverse parkeerterreinen en garages (alle betaald parkeren).

Diversen
Het winkelpand is tevens te koop.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 90.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 477 m² Verkoopoppervlakte 477 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 477 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
477 m²
In units vanaf
477 m²
Verkoop vloeroppervlakte
477 m²
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Pleintjes 80 -88, 5501 EB Veldhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.