Terug naar de resultaten
Te huur
Klaasstraat 9 in Venlo 5911 JM

Klaasstraat 9

5911 JM Venlo
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie De winkelruimte is gelegen in de Klaasstraat, die fungeert als verbindingsstraat tussen de Vleesstraat en de Parade. De straat wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van vele speciaalzaken en maakt onderdeel uit van het kernwinkelgebied van Venlo. In de Klaasstraat zijn onder andere gevestigd Geerlings, Tamaris, Exmode, Munnichs schoenen, Livera, Rituals en meer. Object Onderhavige...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 100 m² In units vanaf 100 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De winkelruimte is gelegen in de Klaasstraat, die fungeert als verbindingsstraat tussen de Vleesstraat en de Parade. De straat wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van vele speciaalzaken en maakt onderdeel uit van het kernwinkelgebied van Venlo. In de Klaasstraat zijn onder andere gevestigd Geerlings, Tamaris, Exmode, Munnichs schoenen, Livera, Rituals en meer.

Object
Onderhavige winkelruimte beschikt over een oppervlakte van circa 110 m² gelegen op de begane grond. De winkelruimte bevindt zich in uitstekende staat en is voorzien van een nette afgewerkte vloer en ingebouwde plafondspots. Hiernaast beschikt het pand over een moderne, aantrekkelijke pui wat bijdraagt aan een hoge attentiewaarde. Aan de achterkant van het object bevindt zich de doorgang naar een buitenruimte. De buitenruimte beschikt over een doorzichtige overkapping.

Parkeren
In de directe omgeving zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig, onder andere in de direct achter het object gelegen parkeergarage aan de Parade.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 100 m² Verkoopoppervlakte 100 m² Frontbreedte 500 cm Diversen In units vanaf 100 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Verkoop vloeroppervlakte
100 m²
Frontbreedte
500 cm
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Klaasstraat 9, 5911 JM Venlo

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.