Terug naar de resultaten
Te huur
Vleesstraat 31 in Venlo 5911 JC

Vleesstraat 31

5911 JC Venlo
Huurprijs € 63.500,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Het kernwinkelgebied van Venlo wordt gevormd door de historische hoofdwinkelstraten Vleesstraat, Markt en Lomstraat. Het voor verhuur beschikbaar komende winkelpand is centraal gelegen in het drukste gedeelte van de Vleesstraat en op de kop van de Klaasstraat. In de directe nabijheid zijn de formules gevestigd van Douglas, HEMA, Rituals, Hunkemöller, Jack &...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 168 m² In units vanaf 160 m² Aantal lagen 5
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het kernwinkelgebied van Venlo wordt gevormd door de historische hoofdwinkelstraten Vleesstraat, Markt en Lomstraat. Het voor verhuur beschikbaar komende winkelpand is centraal gelegen in het drukste gedeelte van de Vleesstraat en op de kop van de Klaasstraat. In de directe nabijheid zijn de formules gevestigd van Douglas, HEMA, Rituals, Hunkemöller, Jack & Jones, Open32 et cetera.

Object
Het winkelpand is prominent gelegen op de kop van de Vleesstraat/Klaasstraat waardoor het geheel over een maximale attentiewaarde beschikt.

Het wegens verhuizing van Rituals beschikbaar gekomen winkelpand beschikt op de begane grond over circa 62 m² winkelruimte. De eerste etage, circa 58 m² groot, is vanuit de winkel goed bereikbaar via de bordestrap. De goederenlift biedt toegang tot de eerste en tweede verdieping en deze zijn mede daardoor goed te gebruiken als magazijn- en personeelsruimte.

Het gehuurde is als volgt opgebouwd:

- begane grond circa 62 m²;
- eerste/tweede en derde etage elk circa 58 m²;
- kelderruimte circa 45 m².

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 63.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 168 m² Verkoopoppervlakte 68 m² Perceeloppervlakte 73 m² Frontbreedte 1100 cm Diversen In units vanaf 160 m² Aantal lagen 5 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
168 m²
In units vanaf
160 m²
Verkoop vloeroppervlakte
68 m²
Frontbreedte
1100 cm
Verdiepingen
5
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Vleesstraat 31, 5911 JC Venlo

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring