Terug naar de resultaten
Koop / huur
Van Dijklaan 15 T in Waalre 5581 WG

Van Dijklaan 15 t

5581 WG Waalre
Vraagprijs € 249.000,- k.k. Huurprijs € 1.450,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Het object is gelegen in een modern bedrijfsverzamelcomplex gelegen op een zichtlocatie op bedrijventerrein ’t Broek. In de nabijheid zijn gelegen het Maxima Medisch Centrum Veldhoven, ASML, SIMAC, Het Techniek Huis en diverse middelgrote tot grote bedrijven.

Bedrijventerrein 't Broek is goed bereikbaar via de snelwegen A2 (Eindhoven-Tilburg) en A67...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 210 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Het object is gelegen in een modern bedrijfsverzamelcomplex gelegen op een zichtlocatie op bedrijventerrein ’t Broek. In de nabijheid zijn gelegen het Maxima Medisch Centrum Veldhoven, ASML, SIMAC, Het Techniek Huis en diverse middelgrote tot grote bedrijven.

Bedrijventerrein 't Broek is goed bereikbaar via de snelwegen A2 (Eindhoven-Tilburg) en A67 (Venlo-Antwerpen). Op- en afritten liggen op enkele autominuten afstand en is tevens goed bereikbaar middels het openbaar vervoer. Tevens ligt het bedrijventerrein nabij het centrum van Waalre en is uitstekend ontsloten via de Onze Lieve Vrouwedijk, vanwaar de aansluiting op de Kempenbaan in enkele autominuten te bereiken is.

Object
De begane grond (circa 105 m²) kent een ruime, sfeervolle ontvangsthal met meterkast, toilet, keuken en trapopgang naar eerste etage. Tevens bevinden zich er twee afzonderlijke kantoren (circa 16 m² en 13 m²), bereikbaar middels glazen deuren. Beide kantoren zijn voorzien van airconditioning en één kantoor van een uitstortgootsteen. De kantoren zijn geluiddicht afgewerkt en derhalve geschikt als spreekkamer voor vertrouwelijke gesprekken. 

Achterin de ontvangsthal is de luxe keukenopstelling voorzien van een luxe, moderne inrichting met vriezer, vaatwasser, combimagnetron, koelkast, close in boiler en koffiezetter. De ruimte is afgewerkt met een moderne siergrindvloer, stucwerkwanden en een systeemplafond met spots. Op de begane grond is een fraaie gashaard aanwezig. 

Via een hardhouten trap bereikt men de eerste verdieping (circa 105 m²), waar zich een grote open kantoortuin bevindt. Deze ruimte is afgewerkt met een siergrindvloer, spuitwerkwanden en een systeemplafond met TL-verlichting en beschikt tevens over een airco.

De serverruimte op de eerste verdieping is voorzien van een eigen airco/warmtebron en twee 19 “ 42 U serverkasten (tevens met geperforeerde voor-en achterdeur voor de koeling). 

Opleveringsniveau
De onder- en bovenverdieping is geheel voorzien van onderhoudsvrij korreltapijt (siergrindvloer). Deze vloeren zijn duurzaam, makkelijk in onderhoud, slijtvast en vooral uitermate decoratief. 

In de kantoren zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen warmtebronnen aanwezig, in de zomer als airco en in de winter als verwarming. Op de bovenverdieping is een grote unit geplaatst met dezelfde functionaliteit voor de gehele ruimte. 

Het object is voorzien van een uitgebreide elektrische installatie met circa 24 groepen en 3 fases à 40 Ampère per fase; tevens met een aansluiting van KPN en glasvezel. Voor de elektriciteit en data-infrastructuur is er een gescheiden systeem aanwezig. De elektriciteit interfereert niet met het datanetwerk zodat er een volledig gecertificeerd 10 Gbit netwerk is. De werkplekken zijn flexibel in te richten omdat er door de verwerking boven het plafond altijd data, elektriciteit en telefonie beschikbaar is. Er zijn 96 wandcontactdozen en 48 UTP-punten beschikbaar onder en boven. 

De toegangscontrole wordt verzorgd door een volledig geautomatiseerd systeem, met een tag, waar personeelsleden in geregistreerd kunnen worden. De voordeur wordt volledig automatisch vergrendeld met een driepuntsluiting. 

Het gehele pand is voorzien van een alarminstallatie, onderverdeeld in diverse regionen en kan doorgeschakeld worden naar een telefoon of alarminstallatie.

Parkeren
Direct voor het object zijn drie eigen parkeerplaatsen gelegen.

Diversen
De bestemming van het object is “bedrijven II”, bestemd voor bedrijven als vermeld in categorie 2 en 3 van de staat van bedrijfsactiviteiten, met bijbehorende bouwwerken, voorzieningen en (on)bebouwde gronden, met uitzondering van benzineservice-stations en inrichtingen die in belangrijke mate geluidhinder kunnen veroorzaken. 

De Staat van bedrijfsactiviteiten is desgewenst bij de makelaar te verkrijgen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 249.000,- kosten koper Huurprijs € 1.450,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 210 m² Perceeloppervlakte 106 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
210 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco
Route van naar Van Dijklaan 15 t, 5581 WG Waalre

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.