Terug naar de resultaten
Te huur
Markt 6 in Waalwijk 5141 GP

Markt 6

5141 GP Waalwijk
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte bevindt zich in het stadshart van Waalwijk, de Markt. Het betreffende gebied heeft de afgelopen jaren een transitie doorgemaakt naar horeca-plein. Zowel aan de overkant als in de naastgelegen panden, hebben zich tal van mooie dag horeca-concepten gevestigd. De Markt is het verbindende stuk tussen de twee hoofdwinkelstraten van Waalwijk,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 130 m² In units vanaf 130 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte bevindt zich in het stadshart van Waalwijk, de Markt. Het betreffende gebied heeft de afgelopen jaren een transitie doorgemaakt naar horeca-plein. Zowel aan de overkant als in de naastgelegen panden, hebben zich tal van mooie dag horeca-concepten gevestigd. De Markt is het verbindende stuk tussen de twee hoofdwinkelstraten van Waalwijk, de Stationsstraat en de Grotestraat. Onderhavige commerciële ruimte ligt tevens op steenworp afstand van één van Nederlands meest bekende winkels, Van Dijk Mode. In de directe omgeving bevinden zich nog tal van andere succesvolle landelijke retail-concepten zoals Ici Paris XL, Open32, Rituals, KPN, ANWB, Intersport en als buren parfumerie Douglas.

Object
Onderhavige commerciële ruimte bestaat uit circa 130 m² op de begane grond en is opgesplitst in twee delen. Het voorste gedeelte, met uitzicht op de Markt, beschikt over een opmerkelijk brede pui van circa 11 meter. In het achterste gedeelte zijn een toilet en pantry aangebracht. De kelder ter grootte van circa 11 m² kan ‘om niet’ worden gebruikt als opslagruimte.

De ligging van het object en het feit dat er horeca is toegestaan in het pand, maakt dat dit een zeer geschikte locatie is voor een horeca-exploitant. Er bestaan tevens mogelijkheden voor het creëren van een terras aan de straatzijde.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt in de huidige staat, momenteel nog voorzien van voorzetwanden en inventaris, aan huurder opgeleverd. Verhuurder verhuurt het casco, dus genoemde onderdelen zullen nog worden verwijderd.

Parkeren
Op loopafstand van het object bevinden zich tal van (betaalde) parkeervoorzieningen, zoals parkeerterrein Sint-Jansplein en het Unnaplein. Ook het nabijgelegen overdekte winkelcentrum De Els biedt voldoende parkeermogelijkheden.

Aanvaarding
In overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 130 m² Verkoopoppervlakte 130 m² Frontbreedte 1000 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 130 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
130 m²
In units vanaf
130 m²
Verkoop vloeroppervlakte
130 m²
Frontbreedte
1000 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Horeca toegestaan
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Markt 6, 5141 GP Waalwijk

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.