Terug naar de resultaten
Te huur
Koeweistraat 1 in Waardenburg 4181 CD

Koeweistraat 1

4181 CD Waardenburg
Huurprijs € 98,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Dit schitterende solitaire kantoorgebouw is gelegen in het hart van Nederland op bedrijventerrein Slimwei te Waardenburg, pal aan de op- en afrit van de A2 (‘s-Hertogenbosch-Utrecht) en het kruispunt met de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Bedrijventerrein Slimwei geniet inmiddels, door haar unieke ligging aan de A2, landelijke bekendheid. Object Het gebouw bestaat uit vier geheel zelfstandige...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 463 m² In units vanaf 169 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Dit schitterende solitaire kantoorgebouw is gelegen in het hart van Nederland op bedrijventerrein Slimwei te Waardenburg, pal aan de op- en afrit van de A2 (‘s-Hertogenbosch-Utrecht) en het kruispunt met de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Bedrijventerrein Slimwei geniet inmiddels, door haar unieke ligging aan de A2, landelijke bekendheid.

Object
Het gebouw bestaat uit vier geheel zelfstandige bouwlagen waarvan de tweede verdieping (derde bouwlaag) van circa 294 m² en de derde verdieping (vierde bouwlaag) van circa 169 m², zijnde een schitterende pent-office met dakterras, thans voor verhuur beschikbaar zijn. De ruimten kunnen in zijn geheel maar ook per verdieping worden gehuurd, in units vanaf circa 169 m².

Opleveringsniveau
Het gehele gebouw is opgebouwd uit hoogwaardige traditionele materialen en kent een marktconform opleveringsniveau met onder meer een lift en gecompartimenteerde kabelgoten, reeds voorzien van elektriciteitsbekabeling met contactpunten om het stramien. Recent hebben de reeds aanwezige huurders en verhuurder besloten tot een verduurzaming van het gebouw. Dit traject is reeds in een vergevorderd stadium, waarbij het gebouw al deels voorzien is van duurzame installaties, zonnepanelen en LED-verlichting. Het gebouw heeft dan ook een energielabel A weten te bemachtigen.

Parkeren
Op het eigen en afgesloten buitenterrein wordt voorzien in eigen parkeergelegenheid.

Diversen
Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw organisatie? Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 98,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 463 m² Perceeloppervlakte 2555 m² Energie Energieklasse A Energieindex 1.04 Energie einddatum 23-03-2028 Energie Prestatie Coëff. 1.04 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 169 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 3000 m tot 4000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
463 m²
In units vanaf
169 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Route van naar Koeweistraat 1, 4181 CD Waardenburg

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring