Terug naar de resultaten
Te huur
Langstraat 16 in Weert 6001 CV

Langstraat 16

6001 CV Weert
Huurprijs € 34.500,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is gelegen in de Langstraat, de hoofdwinkelstraat van Weert en bevindt zich nabij Etos, Rituals, State of Art, Douglas, Vila, Only, Hunkemöller, Jack & Jones en Vero Moda. De Langstraat wordt voor het overige gekenmerkt door de winkels van Etos, Blokker, Specsavers, et cetera. Het primaire verzorgingsgebied van de gemeente...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 138 m² In units vanaf 138 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is gelegen in de Langstraat, de hoofdwinkelstraat van Weert en bevindt zich nabij Etos, Rituals, State of Art, Douglas, Vila, Only, Hunkemöller, Jack & Jones en Vero Moda. De Langstraat wordt voor het overige gekenmerkt door de winkels van Etos, Blokker, Specsavers, et cetera. Het primaire verzorgingsgebied van de gemeente Weert telt circa 44.000 inwoners. Het secundaire verzorgingsgebied is door onder meer het Belgische achterland vele malen groter.

Object
De voor verhuur beschikbare ruimte bestaat uit circa 138 m² winkelruimte op de begane grond met circa 50 m² kelderruimte, die bijvoorbeeld kan worden aangewend als opslaggelegenheid.

Het betreft een hoeklocatie Van Berlostraat/Langstraat. 

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, waarbij het opleveringsniveau nader overeen te komen is.

Parkeren
Mede door de op loopafstand gelegen parkeergarage Ursulinen en Muntpassage zijn er meer dan voldoende parkeerplaatsen (betaald) in de directe nabijheid aanwezig. Bovendien bevindt de commerciële ruimte zich op loopafstand van het NS-Station.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 34.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2003 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 138 m² Verkoopoppervlakte 138 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 138 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
138 m²
In units vanaf
138 m²
Verkoop vloeroppervlakte
138 m²
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Langstraat 16, 6001 CV Weert

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring