Terug naar de resultaten
Te huur
Hogeweg 15 in Zaltbommel 5301 LB

Hogeweg 15

5301 LB Zaltbommel
Huurprijs € 125,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Op één van de toplocaties, direct aan de A2 in Zaltbommel, ligt het kantorenpark Waluwe. De gemeente Zaltbommel heeft hoge eisen gesteld aan de inrichting van dit kantorenpark. Stedenbouwkundig vormt de onderhavige kantoorontwikkeling dan ook een scheiding tussen de A2 en de aan de westkant gerealiseerde woonbebouwing. Architectonisch verantwoord zijn de kantoren ingepast in hun omgeving,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 428 m²
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Op één van de toplocaties, direct aan de A2 in Zaltbommel, ligt het kantorenpark Waluwe. De gemeente Zaltbommel heeft hoge eisen gesteld aan de inrichting van dit kantorenpark. Stedenbouwkundig vormt de onderhavige kantoorontwikkeling dan ook een scheiding tussen de A2 en de aan de westkant gerealiseerde woonbebouwing. Architectonisch verantwoord zijn de kantoren ingepast in hun omgeving, zodat zij deel uitmaken van het totale gebied.

Dagelijks passeren hier, op de belangrijkste noord-zuid verbinding - de A2, meer dan 90.000 voertuigen. De markante brug over de Waal heeft de bereikbaarheid van Zaltbommel sterk verbeterd. Even ten noorden ligt de A15, de belangrijkste achterland verbinding van Airport Rotterdam naar Arnhem-Nijmegen en Duitsland. Een directe treinverbinding met Den Bosch, Eindhoven en Utrecht zorgt ervoor dat Zaltbommel ook goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Onderhavig kantoorgebouw ligt op loopafstand van het NS-Station en de bushalte.

Partijen van naam die zich reeds op het onderhavige bedrijvenpark hebben gevestigd zijn: Gemeente Zaltbommel, Tempo-Team en Schouten en Nelissen.

Object
Gebouw De Waluwe bestaat uit een U-vormig kantoorgebouw, dat is opgedeeld in twee identieke onafhankelijke kantoorvleugels. De in het oog springende moderne architectuur creëert een geheel eigen identiteit, die de vooraanstaande positie van uw organisatie onderstreept. De prestigieuze uitstraling, een hoog voorzieningenniveau en de optimale indeelbaarheid van de vloeren garanderen een comfortabel en aantrekkelijk werk- en ondernemersklimaat. Elk gebouwdeel is voorzien van een lift, koeling, mechanische ventilatie en een individueel regelbaar systeem voor verwarming, die tesamen zorgen voor een aangenaam werkklimaat. Vanuit het kantoor heeft men zicht op een stijlvol bedrijvenpark met een vriendelijk gezicht met veel aandacht voor groenvoorzieningen en waterpartijen.

Het onderhavige kantoorgebouw is grotendeels in gebruik genomen door de gemeente Zaltbommel en uitzendorganisatie Tempo Team. In het gebouw resteert nog één zeer representatieve, zelfstandig toegankelijke, turn-key kantoorvloer met een oppervlak van circa 428 m².

Parkeren
Voor het kantoorgebouw is een eigen parkeerterrein gesitueerd, waarvan een deel is afgescheiden met een slagboom. Tevens bestaat de mogelijkheid om te parkeren op een openbaar parkeerterrein, gelegen tegenover het gebouw.

Diversen
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 125,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 428 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
428 m²
Voorzieningen
Liften, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Flexplek
Ja
Route van naar Hogeweg 15, 5301 LB Zaltbommel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.