Terug naar de resultaten
Te huur
Hogeweg 133 in Zaltbommel 5301 LL

Hogeweg 133

5301 LL Zaltbommel
Huurprijs € 128,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie Op één van de toplocaties, direct aan de A2 in Zaltbommel, ligt het bedrijvenpark “Waluwe”. De gemeente Zaltbommel heeft hoge eisen gesteld aan de inrichting van het bedrijvenpark. Stedenbouwkundig vormt de onderhavige kantoorontwikkeling “Neon” dan ook een scheiding tussen het rijkswegennet en de zijdelings gerealiseerde woonbebouwing. Architectonisch verantwoord zijn de kantoren ingepast...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1042 m² In units vanaf 135 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Locatie
Op één van de toplocaties, direct aan de A2 in Zaltbommel, ligt het bedrijvenpark “Waluwe”. De gemeente Zaltbommel heeft hoge eisen gesteld aan de inrichting van het bedrijvenpark. Stedenbouwkundig vormt de onderhavige kantoorontwikkeling “Neon” dan ook een scheiding tussen het rijkswegennet en de zijdelings gerealiseerde woonbebouwing. Architectonisch verantwoord zijn de kantoren ingepast in hun omgeving, zodat zij deel uitmaken van het totale gebied.

Dagelijks passeren hier, op de belangrijkste noord-zuid verbinding - de A2, meer dan 90.000 voertuigen. De markante brug over de Waal heeft de bereikbaarheid van Zaltbommel sterk verbeterd. Even ten noorden ligt de A15, de belangrijkste achterland verbinding van Airport Rotterdam naar Arnhem-Nijmegen en Duitsland. Een directe treinverbinding met ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Utrecht zorgt ervoor dat Zaltbommel ook goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Onderhavig kantoorgebouw ligt op loopafstand van het NS-Station en de bushalte. Partijen van naam die zich reeds op het onderhavige bedrijvenpark hebben gevestigd zijn: Campina, Holland Office Group, FSV Accountants, Bouman MIM & Van Spaendonck, Masterlease, Tyco, Gemeente Zaltbommel, Tempo-Team, GTI, Schouten en Nelissen en Regardz Hotel.

Object
Het onderhavige gebouwencomplex maakt deel uit van de ontwikkeling “Neon”. De architectuur is modern en eigentijds. De prestigieuze uitstraling, het marktconforme voorzieningenniveau en de optimale indeelbaarheid van de vloeren garanderen een comfortabel en aantrekkelijk werk- en ondernemersklimaat. Het gebouw is voorzien van een lift, koeling, mechanische ventilatie en een individueel regelbaar systeem voor verwarming middels thermosstatische ventielen.

Ieder gebouwdeel omvat drie zelfstandige bouwlagen die zeer geschikt zijn voor verhuur per etage. Huren in het Neon is reeds mogelijk vanaf 135 m². Informeert u eens naar de mogelijkheden bij ondergetekende.

Opleveringsniveau
Vloeren: Alle vloeren zijn geschikt voor projecttapijt;
Wanden: De wanden zijn afgewerkt met structuurspuitwerk. In de sanitaire ruimten is deugdelijk tegelwerk aangebracht. Langs de gevel bevinden zich gecompartimenteerde kabelgoten, voorzien van wandcontactdozen, welke tevens geschikt zijn voor het aanbrengen van telefoon- en databekabeling;
Plafonds: In de kantoren en noodtrappenhuizen zijn mineraalvezel plafondplaten toegepast met inbouwarmaturen. In de sanitaire ruimten en werkkasten zijn gipsvinylplafondplaten toegepast.
Internet: In het gebouw is een plug-and-play glasvezelaansluiting aanwezig voor alle huurders van het gebouw. Units kunnen derhalve binnen 1 à 2 werkdagen voorzien worden van een internetverbinding.

Parkeren
Er is voorzien in parkeergelegenheid op het eigen exclusieve buitenterrein.

Diversen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 128,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1042 m² Diversen In units vanaf 135 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1042 m²
In units vanaf
135 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, systeemplafond
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Route van naar Hogeweg 133, 5301 LL Zaltbommel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.