Terug naar de resultaten
Te huur
Hogeweg 105 in Zaltbommel 5301 LL

Hogeweg 105

5301 LL Zaltbommel
Huurprijs € 128,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Locatie: Dit representatieve kantoorgebouw is gelegen aan de snelweg A2 (afslag 17) en is onderdeel van kantorenpark Waluwe. Dagelijks passeren er op deze belangrijkste noord-zuid verbinding meer dan 90.000 voertuigen. De gemeente Zaltbommel heeft destijds bij de ontwikkeling hoge eisen gesteld aan de inrichting van het kantorenpark. Stedenbouwkundig vormt de onderhavige kantoorontwikkeling dan...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1004 m² In units vanaf 130 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Locatie:
Dit representatieve kantoorgebouw is gelegen aan de snelweg A2 (afslag 17) en is onderdeel van kantorenpark Waluwe. Dagelijks passeren er op deze belangrijkste noord-zuid verbinding meer dan 90.000 voertuigen. De gemeente Zaltbommel heeft destijds bij de ontwikkeling hoge eisen gesteld aan de inrichting van het kantorenpark. Stedenbouwkundig vormt de onderhavige kantoorontwikkeling dan ook een scheiding tussen de A2 en de aan de westkant gerealiseerde woonbebouwing. Architectonisch verantwoord zijn de kantoren ingepast in hun omgeving, zodat zij deel uitmaken van het totale gebied. Door de directe ligging van het gebouw aan de A2 is het onderhavige gebouw zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. Daar komt bij dat de verbreding van de A2 de bereikbaarheid van Zaltbommel sterk heeft verbeterd. Even ten noorden ligt tevens het kruispunt met de snelweg A15 en ten zuiden het kruispunt met de snelweg A59. Ook ligt het gebouw op loop-/fiets afstand van het NS-station en bushalte. Vanaf het station is er een directe treinverbinding met ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Utrecht. Kortom, centraler en beter bereikbaar kunt u niet zitten.

Object:
Het onderhavige object betreft een zelfstandig en vrij gelegen kantoorgebouw van circa 1.688 m², verdeeld over vier bouwlagen. Het gebouw is in 2018 door de nieuwe eigenaar/gebruiker geheel gerenoveerd en voorzien van onder andere een nieuw inbouwpakket met een moderne "look and feel", een nieuwe en dus duurzame klimaatinstallatie en diverse andere noviteiten, waardoor het gebouw weer voldoet aan de nieuwe standaard voor een modern kantoorgebouw. In het gebouw hebben zich reeds twee gebruikers gevestigd op de begane grond en eerste verdieping, zijnde een advies- en ingenieursbureau voor brandveiligheid en een advocatenkantoor. Voor de verhuur zijn thans nog de gehele tweede en derde verdieping (de pent-office), totaal circa 1.000 m², beschikbaar. Er zijn reeds zelfstandige kantoorunits beschikbaar vanaf 130 m². De beschikbare zelfstandige etages en ruimten kunnen op korte termijn worden opgeleverd en kunnen indien wenselijk gestoffeerd worden gehuurd. Wij informeren u graag nader over de mogelijkheden.

Beschikbare oppervlakten:
* eerste verdieping - unit links - circa 130 m²;
* tweede verdieping - gehele etage - circa 439 m²;
* derde verdieping - gehele etage - circa 435 m².

Parkeren:
Parkeervoorziening op het omliggende (mandelige) buitenterrein alsmede op de openbare parkeergelegenheid gelegen aan de overzijde van de Hogeweg.

Meer informatie en/of een bezichtiging:
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 128,- per m² per jaar Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 37,50 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1004 m² Perceeloppervlakte 1162 m² Energie Energieklasse B Energieindex 1.13 Energie einddatum 28-02-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 130 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. In 2018 geheel gerenoveerd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1004 m²
In units vanaf
130 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Meetcertificaat aanwezig
Ja
Route van naar Hogeweg 105, 5301 LL Zaltbommel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.