Terug naar de resultaten
Verhuurd
Van Voordenpark 6 K in Zaltbommel 5301 KP

Van Voordenpark 6 K

5301 KP Zaltbommel
Huurprijs € 2.250,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Locatie: Het onderhavige object is gesitueerd in Zaltbommel op het bedrijventerrein “Van Voordenpark” pal aan de op- en afrit (nr 17) van de snelweg A2. De ontwikkeling van dit bedrijventerrein heeft, mede door de grote bemoeienis van de gemeente en diverse ontwikkelaars, geleid tot een hoogwaardige en vernieuwende bedrijfs- en kantorenlocatie in het hart van Nederland. Met name de ligging, pal...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 330 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Locatie:
Het onderhavige object is gesitueerd in Zaltbommel op het bedrijventerrein “Van Voordenpark” pal aan de op- en afrit (nr 17) van de snelweg A2. De ontwikkeling van dit bedrijventerrein heeft, mede door de grote bemoeienis van de gemeente en diverse ontwikkelaars, geleid tot een hoogwaardige en vernieuwende bedrijfs- en kantorenlocatie in het hart van Nederland. Met name de ligging, pal aan de afslag van snelweg A2, heeft dit toch min of meer lokale bedrijventerrein landelijk aanzien en bekendheid gegeven. Dankzij de circa 90.000 passanten per dag hebben zich hier in de loop der jaren diverse bedrijven van naam gevestigd.

Object:
Het betreft een bedrijfsunit in een kleinschalig en geschakeld verzamelgebouw. De bedrijfsunit is opgebouwd uit twee bouwlagen en omvat totaal circa 330 m² (waarvan circa 50 m² op een houten verdiepingsvloer). De gevels zijn opgetrokken in fraai schoonmetselwerk. De begane grond is thans in gebruik als kantoorruimte met belendend gelegen bedrijfs-/magazijnruimte. De bedrijfs-/magazijnruimte wordt ontsloten door een overheaddeur. Middels een representatieve entree met trapopgang kan de verdieping worden bereikt. Deze is thans tevens ingericht als representatieve kantoorruimte.

Oppervlakten ter indicatie:
* kantoorruimte bg - circa 93 m²
* kantoorruimte vd - circa 87 m²
* bedrijfsmagazijnruimte bg - circa 100 m²
* houten verdiepingsvloer - circa 50 m² (thans in gebruik als presentatieruimte)
* totaal - circa 330 m²

Parkeren:
Op het voorgelegen gemeenschappelijke (mandelige) buitenterrein kan worden geparkeerd.

Meer informatie of een bezichtiging:
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.250,- per maand Aanvaarding Per 01-08-2019 BTW van toepassing Ja Servicekosten € 62,50 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 330 m² Perceeloppervlakte 310 m² Oppervlakte kantoorruimte 180 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
150 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
180 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
BTW belast
Ja
Route van naar Van Voordenpark 6 K, 5301 KP Zaltbommel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring