RSP TAXATIES & VASTGOEDADVIES B.V. VERKRIJGT ISAE 3402-RAPPORT 30 september 2016

RSP TAXATIES & VASTGOEDADVIES B.V. VERKRIJGT ISAE 3402-RAPPORT

Sinds 29 september ’16 beschikken wij over een ISAE 3402 Type I rapport. Doordat wij hoge kwaliteitseisen stellen, hebben wij er onder meer voor gekozen om de interne beheersings-maatregelen vast te leggen en hierover transparant te rapporteren d.m.v. een 3402 rapport. Daarmee is RSP Taxaties een van de eerste taxatieorganisaties die haar interne beheersingsmaatregelen ten aanzien van de richtlijnen van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) heeft opgenomen in haar 3402 rapport. Met deze richtlijnen worden de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur bewaakt, gewaarborgd en bevorderd.

Het ISAE type I rapport ziet toe op de consistentie en de controleerbaarheid van de interne beheersingsmaatregelen bij RSP Taxaties. Hoewel wij al langer werkten volgens de richtlijnen van het NRVT, is de werkwijze nu ook echt inzichtelijk en controleerbaar voor onze cliënten en hun auditors. Met het ISAE 3402 rapport kan RSP Taxaties aantonen dat de kwaliteitsmaatregelen zijn geïmplementeerd en gecontroleerd door BDO.

Over RSP Taxaties & Vastgoedadvies B.V.
RSP Taxaties & Vastgoedadvies stelt zich primair op voor het verrichten van dienstverlening op het gebied van het taxeren van en adviseren over onroerende zaken voor diverse opdrachtgevers en verschillende doeleinden. Met onze dienstverlening kunnen onze opdrachtgevers rekenen op een onafhankelijke, betrouwbare en deskundige partner. Een partner die persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan en daarmee de klant centraal stelt. Dit alles met als doel de opdrachtgever te ondersteunen en te begeleiden bij de besluitvorming. RSP Taxaties & Vastgoedadvies B.V. is ‘Regulated by RICS’.

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn