Eindhovense Winkelboulevard Zuid opent deuren 13 april 2017

Eindhovense Winkelboulevard Zuid opent deuren

Met de opening van de Lidl en de Albert Heijn aan de Heezerweg/Korianderstraat krijgt het Eindhovense stadsdeel Stratum deze week waar winkeliers en bewoners lang op moesten wachten: het nieuwe wijkwinkelcentrum Boulevard Zuid.

Met 6.500 m² winkeloppervlakte, 64 nieuwe huurappartementen, 45 gerevitaliseerde woningen en een passage aan de Heezerweg naar twee grote supermarkten en een parkeerterrein met meer dan 200 gratis parkeerplaatsen, transformeerde een gedateerd winkelcentrum en verouderde grondgebonden woningen in een aantrekkelijk winkelgebied met een bovenwijks karakter.

Met een flinke Lidl en één van de grootste AH’s van Eindhoven heeft het project van de ontwikkel- en bouwcombinatie Hurks-Van Schijndel ook flinke publiekstrekkers. Het winkelcentrum, waarvan alle units zijn verhuurd, biedt een breed winkelaanbod met een mix van filialen van bekende landelijke winkelketens zoals Wibra, Etos, Gall&Gall, Pearle en lokale, bijzondere concepten.

RSP Makelaars heeft namens de projectpartners Hurks en Van Schijndel de branchering en verhuur van de commerciële units gerealiseerd.

 

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn