Costes Men naar Heuvel Eindhoven 2 mei 2017

Costes Men naar Heuvel Eindhoven

Costes Men heeft een nieuwe modewinkel aan het Forumplein in winkelcentrum Heuvel in Eindhoven geopend van in totaal circa 538 m2 winkelvloer.

De oppervlakte is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping, tegenover de bestaande winkel van Costes women.

Costes Men sloot voor de huur van de winkel in de Heuvel een huurovereenkomst met eigenaar van het winkelcentrum, CBRE Global Investors waarvoor de verhuur wordt gerealiseerd door makelaarsteam van RSP en Cushman.

Het Forumplein in winkelcentrum Heuvel te Eindhoven is een nieuw centraal plein in het winkelcentrum dat onlangs een upgrade heeft gehad. Met de opening van Costes Men zijn nu alle winkelunits op de begane grond van het Forumplein verhuurd. Costes opende recent al met een winkel voor de damescollectie van het modemerk op dit plein. Andere retailers op het plein zijn TK Maxx, Vapiano, Hugo Boss, Guess, ST Studio. Binnenkort vestigt Intersport zich daarnaast tevens op het plein in de Heuvel op de -1, die nu ook volledig verhuurd is aan H&M, TK Maxx en Intersport.

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn