Gynzy nieuwe huurder kantoor Semaphore in Den Bosch 20 februari 2018

Gynzy nieuwe huurder kantoor Semaphore in Den Bosch

a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer heeft in opdracht van het ASR Dutch Mobility Office Fund een langjarige huurovereenkomst gesloten met Gynzy voor kantoorruimte op de vierde etage van kantoorgebouw Semaphore aan het Stationsplein in Den Bosch. De gehuurde kantoorruimte beslaat de lange vleugel van de vierde verdieping; de korte vleugel, met een oppervlak van 400 m², is sinds jaren bij Regus in gebruik. 

Gynzy is een snelgroeiend interneteducatie- en technologiebedrijf dat leerkrachten helpt in de transitie naar digitaal lesgeven en leren. Gynzy is de grootste aanbieder van interactieve instructiesoftware voor digitale schoolborden en is leiden op het gebied van gepersonaliseerd leren op persoonlijke leerdevices zoals iPads en Chromebooks. 

Gestart in Eindhoven met een tweede kantoor in Nijmegen heeft Gynzy recentelijk besloten deze twee kantoren samen te voegen op één mooie nieuwe locatie in het hart van Den Bosch. De bewuste keuze van Gynzy voor een locatie op het station van Den Bosch sluit aan bij de trend dat bedrijven, met veel young professionals, zich graag op ov-knooppunten vestigen.

RSP Makelaars, welke het kantoorgebouw in collegiale verhuur heeft met Cushman & Wakefield, trad bij deze transactie op als adviseur van a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer. 

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn