Toevoegen aan mijn selectie
Adres Hogeweg 35 37
Plaats Zaltbommel
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 125,- p/m² p/j
Oppervlakte 1860 m²
Units vanaf 420 m²

Hogeweg 35 37 Zaltbommel

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 1860m²
Perceeloppervlakte 4423m²
Omschrijving

Locatie
Op één van de toplocaties, direct aan de A2 in Zaltbommel, ligt het bedrijvenpark Waluwe. De gemeente Zaltbommel heeft hoge eisen gesteld aan de inrichting van het bedrijvenpark. Stedenbouwkundig vormt de onderhavige kantoorontwikkeling Delphion dan ook een scheiding tussen de A2 en de aan de westkant gerealiseerde woonbebouwing.
Architectonisch verantwoord zijn de kantoren ingepast in hun omgeving, zodat zij deel uitmaken van het totale gebied.

Dagelijks passeren hier, op de belangrijkste noord-zuid verbinding, meer dan 90.000 voertuigen. De markante brug over de Waal heeft de bereikbaarheid van Zaltbommel sterk verbeterd. Even ten noorden ligt de A15, de belangrijkste achterland verbinding van Airport Rotterdam naar Arnhem-Nijmegen en Duitsland. Een directe treinverbinding met ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Utrecht zorgt ervoor dat Zaltbommel ook goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. Onderhavig kantoorgebouw ligt op loopafstand van het NS-Station en de bushalte.

Partijen van naam die zich reeds op het onderhavige bedrijvenpark hebben gevestigd zijn: FSV Accountants, Gemeente Zaltbommel, Tempo-Team en Schouten en Nelissen.

Object
De kantoorontwikkeling “Delphion” bestaat uit twee identieke kantoorgebouwen met een geheel eigen identiteit, die de vooraanstaande positie van de diverse gebruikers onderstreept.
De architectuur is modern en eigentijds, maar heeft ook monumentaal karakter. De prestigieuze uitstraling en de optimale indeelbaarheid van de vloeren garanderen een comfortabel en aantrekkelijk werk- en ondernemersklimaat. Elk gebouwdeel is voorzien van een lift. Koeling, mechanische ventilatie en een individueel regelbaar systeem voor verwarming zorgen voor een aangenaam werkklimaat. Vanuit het kantoor heeft men tevens zicht op een stijlvol woon-werkgebied, met veel aandacht voor groenvoorzieningen en waterpartijen. In het complex "Delphion" kunnen wij u diverse verhuurbare vloeroppervlakten aanbieden vanaf circa 420 tot circa 1.020 m² kantoorruimte.

Parkeren
De parkeervoorziening voor het onderhavig gebouw ligt op het door groen omgeven eigen terrein. De parkeerplaatsen worden op basis van het aantal gehuurde m² toegewezen aan de diverse huurders.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johan Hemrica op telefoonnummer: 073 6488750.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Johan J. Hemrica

Johan J. Hemrica
Tel. 073 - 648 87 47

j.hemrica@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Hogeweg 35 37 Zaltbommel

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn