Toevoegen aan mijn selectie
Adres Galliersweg 6K
Plaats Oss
Koop of huur Koop
Prijs Vraagprijs € 995.000,- k.k.
Oppervlakte 3120 m²

Galliersweg 6K Oss - Bedrijfsruimte verdeeld over twee bouwlagen.

Oppervlakten
Bedrijfshal oppervlak 3045m²
Kantoor oppervlak 75m²
Perceeloppervlakte 2546m²
Omschrijving

Locatie
Het bedrijfsgebouw is zeer gunstig gelegen aan de centrale toegangsweg van het bedrijventerrein “Danenhoef” te Oss. De locatie van dit bedrijventerrein en de directe aansluiting via de Hartog Hartogsingel op de N329 is zo dat binnen enkele autominuten de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en de A59 (Nijmegen-Den Bosch) te bereiken zijn.

Op het bedrijventerrein is een variëteit aan bedrijven gevestigd, zoals onder andere Bouwbedrijf Wagemakers, Geven & Van Kessel Elektrotechnische groothandel, The Notepad Factory, Boels verhuurservice, alsmede Office Centre. De belendende objecten betreffen respectievelijk drukkerij Nauta Hagen en Staalbouw Van Grinsven.

Object

Het betreft hier een geheel vrijstaand bedrijfsgebouw (bouwjaar 1997) bestaande uit een voorbouw in één bouwlaag (circa 375 m²) met daarvoor een kantoor-/kantineruimte en toilet-/doucheruimte (circa 75 m²) en direct aangrenzend een magazijnruimte verdeeld over twee bouwlagen (1.360 m² begane grond en 1.310 m² verdieping).

De begane grond is voorzien van een ruime en hoge (circa 6 meter) inpandige laad-/losruimte. De huidige werkplaatsen zijn gesitueerd aan de zijgevel en voorzien van diverse ramen en radiatoren en als zodanig relatief eenvoudig en naar wens te veranderen in kantoorruimten. De verdieping is voorzien van lichtstraten.

De betonnen kanaalplaten verdiepingsvloer (draagkracht circa 500 kg/m²) is te bereiken middels een riante schaarlift (2.000 kg.). De bedrijfsruimte is voorzien van een drietal elektrische overheaddeuren (1 hoge in de voorgevel en 2 in de zijgevel). Tevens is aan de zijkant van het object een laad-/loskuil gesitueerd.

Het gebouw is gelegen op een ruim verhard en omheind perceel van in totaal 2.546 m².

Opleveringsniveau
Het gebouw is thans nog in gebruik als opslagruimte en voor restauratie van antieke meubelen. Het object is als zondanig eenvoudig doch functioneel ingericht en onder andere voorzien van gedeeltelijke vloeistofdichte vloer, dompelbad met bezinkputten (ten behoeve van het logen van meubels), takel, tweetal afzuigkappen en twee lakkluizen.
De thans aanwezige binnenwanden hebben géén dragende functie en kunnen alle worden verwijderd zodat een grote open ruimte kan worden gecreëerd.

Parkeren
Op het ruime en verharde voorterrein zijn voldoende parkeerplaatsen gesitueerd.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Roy M.J. van Thiel

Roy M.J. van Thiel
Tel. 073 - 648 87 62

r.v.thiel@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Galliersweg 6K Oss

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn