Toevoegen aan mijn selectie
Adres Orlando di Lassostraat 12
Plaats Oss
Koop of huur Koop
Prijs Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Oppervlakte 600 m²

Orlando di Lassostraat 12 Oss - HCCP en BRC gecertificeerde productieruimte met koeling.

Oppervlakten
Bedrijfshal oppervlak 600m²
Perceeloppervlakte 1245m²
Omschrijving

Locatie
Deze bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein De Koepel in Oss. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich met name door de vestiging van MKB bedrijven deels in combinatie met dienstwoningen. De locatie op 200 meter van NS station Oss-West maken het object goed bereikbaar.

Object
Het complex was voorheen in gebruik bij Zwiers Vleeswaren die in verband met groei van de onderneming recent naar Lith is verhuisd. Het complex omvat in totaal circa 600 m² bedrijfsruimte verdeeld over: hal, kantoor, kantine, kleedruimte, laden-lossen, koeling vers vlees, inpakruimte, krattenwasruimte, koeling, vriescel, koelcel, kruidenopslag, opslag koeling, pekelcel, productieruimte en vriescel.

Opleveringsniveau
De productieruimtes zijn HCCP en BRC gecertificeerd en voorzien van koeling.

Parkeren
Op het ruime, verharde voorterrein zijn voldoende parkeermogelijkheden op eigen terrein en is tevens nog ruimte voor eventuele toekomstige uitbreidingswensen.

Volgens opgave van de gemeente Oss is voor het getaxeerde van toepassing het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Euterpelaan Oss- 2013”. Het perceel heeft volgens dit bestemmingsplan de bestemming “Gemengd-2”. Binnen het kader van dit bestemmingsplan is het toegestaan het getaxeerde in beginsel te gebruiken voor bedrijven tot en met categorie 3.2 (detailhandel uitgesloten).

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Roy M.J. van Thiel

Roy M.J. van Thiel
Tel. 073 - 648 87 62

r.v.thiel@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Orlando di Lassostraat 12 Oss

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn