Toevoegen aan mijn selectie
Adres Wethouder van Eschstraat 50-52
Plaats Oss
Koop of huur Huur
Prijs Prijs op aanvraag
Oppervlakte 163 m²
Units vanaf 163 m²

Wethouder van Eschstraat 50-52 Oss - Goed bereikbare moderne kantoorruimte met parkeermogelijkheden.

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 163m²
Omschrijving

Locatie
Dit kantoor is gelegen op een bijzonder markante en herkenbare zichtlocatie aan de Wethouder van Eschstraat te Oss; een belangrijke toegangsweg naar het centrum van Oss.

Het kantoorgebouw maakt deel uit van het kleinschalig kantorencentrum (Klaverhof) bestaande uit drie zelfstandige kantoortorens. In de directe omgeving zijn onder meer gerenommeerde bedrijven als MSD, alsmede Konings & Meeuwissen Accountants en Belastingadviseurs gevestigd. De huidige huurders in het gebouw zijn onder andere HPS, Lievekamp Advocatuur, het Ierse Enterprise System Partners (ESP B.V.) en Thymos Training & Advies B.V..

De bereikbaarheid per gemotoriseerd vervoer is zeer goed en per openbaar vervoer zelfs uitstekend, het NS-Station en centraal busstation zijn op slechts 300 meter afstand gelegen.

Object
De ruimte die thans te huur wordt aangeboden is gelegen op de begane grond en heeft een vloeroppervlak van circa 163 m².

Iedere verdieping heeft een vloeroppervlak van circa 450 m² met een centrale kern met gemoderniseerde toiletten en pantry. Er is nog 163 m² op de begane grond voor de verhuur beschikbaar.

Opleveringsniveau
Recent zijn het kantoorgebouw en de gemeenschappelijke ruimten geheel gemoderniseerd en kent een hoog opleveringsniveau en heeft het gebouw een Energielabel A.

Zo is de verdieping per ruimte voorzien van individueel regelbare topkoeling, verwarming, ventilatie en zonnescreens en LED verlichting. Elke verdieping kan via videofoon de entree bedienen en door middel van een intercom de toegang tot het terrein afsluiten. Tevens zijn de kantoorruimten voorzien van een alarminstallatie, kabelgoten voorzien van data- en telefoonbekabeling, die samen met de klimaatinstallaties zijn geïntegreerd in de gevelomkasting van de ventilator-convectoren.

Elke bouwlaag is voorzien van een modern dames- en herentoilet, alsmede pantry of keukenopstelling. Daarnaast zijn de kantoren voorzien van vloerbedekking en derhalve door een kandidaat huurder feitelijk zonder grote investeringen te betrekken.

Op de begane grond is een volledig ingerichte vergaderruimte gesitueerd die voor huurders van het gebouw te gebruiken is.

Parkeren
Aan de achterzijde van het complex is een (middels een slagboom) afgesloten parkeerterrein gelegen met fietsenstalling. Thans zijn nog 5 parkeerplaatsen beschikbaar die naar rato van het gehuurde zullen worden verdeeld.

Aan de voorzijde van het object zijn oplaadpunten voor elektrische auto's geplaatst.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Roy M.J. van Thiel

Roy M.J. van Thiel
Tel. 073 - 648 87 62

r.v.thiel@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Wethouder van Eschstraat 50-52 Oss

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn