Toevoegen aan mijn selectie
Adres Wethouder van Eschstraat 56-60
Plaats Oss
Koop of huur Huur
Prijs Prijs op aanvraag
Oppervlakte 692 m²
Units vanaf 225 m²

Wethouder van Eschstraat 56-60 Oss - Goed bereikbare moderne kantoorruimte met parkeermogelijkheden.

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 692m²
Omschrijving

Locatie
Dit kantoor is gelegen op een bijzonder markante en herkenbare zichtlocatie aan de Wethouder van Eschstraat te Oss; een belangrijke toegangsweg naar het centrum van Oss.

Het kantoorgebouw maakt deel uit van het kleinschalig kantorencentrum (Klaverhof) bestaande uit drie zelfstandige kantoortorens. In de directe omgeving zijn onder meer gerenommeerde bedrijven als MSD, alsmede Konings & Meeuwissen Accountants en Belastingadviseurs gevestigd. De huidige huurders in het gebouw zijn onder andere HPS en Werkvoorzieningschap Noordoost-Brabant.

De bereikbaarheid per gemotoriseerd vervoer is zeer goed en die per openbaar vervoer zelfs uitstekend, het NS-station en centraal busstation zijn op slechts 300 meter afstand gelegen.

Object
De twee verdiepingen die thans te huur worden aangeboden zijn de afgelopen jaren in gebruik geweest bij de directie van Brabant Wonen en de afdeling bedrijfsvoering van Brabant Wonen.

Iedere verdieping heeft een vloeroppervlak van circa 450 m² met een centrale kern met gemoderniseerde toiletten en pantry. Er is nog 242 m² op de begane grond en de gehele tweede verdieping van 450 m² (deelverhuur mogelijk vanaf 225 m²) voor de verhuur beschikbaar. Totaal derhalve 692 m².

Opleveringsniveau
Het betreft hier een moderne en volledig ingerichte kantoorruimte met een bijzonder hoog opleveringsniveau. Zo is de verdieping per ruimte voorzien van individueel regelbare topkoeling, verwarming, ventilatie en zonnescreens. Elke verdieping kan via videofoon de entree bedienen en door middel van een intercom de toegang tot het terrein afsluiten. Tevens zijn de kantoorruimten voorzien van een alarminstallatie, kabelgoten voorzien van data- en telefoonbekabeling, die samen met de klimaatinstallaties zijn geïntegreerd in de gevelomkasting van de ventilator-convectoren.

Elke bouwlaag is voorzien van een modern dames- en herentoilet, alsmede pantry of keukenopstelling. Daarnaast zijn de kantoren voorzien van vloerbedekking en derhalve door een kandidaat huurder feitelijk zonder grote investeringen te betrekken.

Parkeren
Aan de achterzijde van het complex is een (middels een slagboom) afgesloten parkeerterrein gelegen met fietsenstalling. Thans zijn nog 14 parkeerplaatsen beschikbaar die naar rato van het gehuurde zullen worden verdeeld.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Roy M.J. van Thiel

Roy M.J. van Thiel
Tel. 073 - 648 87 62

r.v.thiel@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Wethouder van Eschstraat 56-60 Oss

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn