Toevoegen aan mijn selectie
Adres Guldengaarde 8e-8f
Plaats 's-Hertogenbosch
Koop of huur Koop
Prijs Vraagprijs € 495.000,- k.k.
Oppervlakte 173 m²
Units vanaf 185 m²

Guldengaarde 8e-8f 's-Hertogenbosch - Bedrijfspand gelegen op ruim perceel en nabij A59.

Oppervlakten
Bedrijfshal oppervlak 185m²
Terrein oppervlak 996m²
Perceeloppervlakte 996m²
Omschrijving

Locatie
De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein Maaspoort. Bedrijventerrein Maaspoort is een relatief jong bedrijventerrein en huisvest een mix van lokale tot internationaal georiënteerde bedrijven.

De ligging van de bedrijfsruimte is uitstekend. De Guldengaarde is een zijstraat van de Larenweg, die dé verkeersader vormt van het bedrijventerrein. Het bedrijventerrein is per autoverkeer uitstekend bereikbaar, de op- en afritten van en naar de A59 zijn op korte afstand gelegen. De aanwezigheid van diverse bushaltes maakt dat de locatie ook per openbaar vervoer goed bereikbaar is.

Object
Het geheel is gelegen op een ruim en volledig verhard perceel van circa 996 m². De vrijstaande woning (circa 173 m²) heeft de navolgende indeling: entree, woonkamer, keuken, bijkeuken, garage voorzien van een zolder (toegankelijk middels een vlizotrap) en een ruime tuin welke deels is voorzien van een overkapping en volledig is afscheiden van het bedrijfsgedeelte met een houtenschutting. De verdieping biedt ruimte aan een viertal slaapkamers en een badkamer voorzien van een douchecabine en ligbad. Middels een vlizotrap is de zolder bereikbaar.

De bedrijfsruimte ter grootte van circa 185 m² is momenteel verhuurd aan een hoveniers bedrijf.

Opleveringsniveau
Het geheel wordt in de huidige functionele staat opgeleverd.

Parkeren
Er zijn uitstekende parkeervoorzieningen op eigen terrein.

Bestemming
Onderhavig object is naar opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan Bedrijventerreinen Treurenburg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven en heeft hierin de bestemming Bedrijventerrein en is als zodanig bestemd voor ondernemingen in de categorieën 2 tot en met 3.2 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten, alsmede ABC-detailhandel. Nadere informatie over het bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Wim Wakker

Wim Wakker
Tel. 073 - 648 87 59

w.wakker@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Guldengaarde 8e-8f 's-Hertogenbosch

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn