Toevoegen aan mijn selectie
Adres Baronieweg 7
Plaats Hedel
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 100,- p/m² p/j
Oppervlakte 500 m²
Units vanaf 228 m²

Baronieweg 7 Hedel

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 500m²
Omschrijving

Locatie
Gelegen op bedrijvenpark De Kampen te Hedel, op zeer korte afstand van de A2 en het centrum van de steden Zaltbommel en ‘s-Hertogenbosch. De bereikbaarheid met de auto is derhalve optimaal. Een bushalte bevindt zich op loopafstand. Het bedrijvenpark De Kampen is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen door de toenemende vraag naar goede bereikbare, perifere kantoor- en bedrijfsruimten.

Object
Op de eerste verdieping van dit representatieve kantoorverzamelgebouw is per direct een zelfstandige kantoorverdieping beschikbaar in units vanaf circa 228 m². De betreffende ruimte is geheel gestoffeerd en, indien wenselijk, ook deels gemeubileerd. De ruimte is voorzien van klimaatbeheersing en biedt derhalve een aangenaam werkklimaat in ieder jaargetijde. De ruimten zijn reeds ingedeeld in diverse kantoorvertrekken en twee grote vergaderruimten hetzij kantoortuinen. Uiteraard is de indeling op uw verzoek te wijzigen in overleg met de verhuurder. Tevens is vermeldingswaardig dat er recent in alle vertrekken energiezuinige LED-verlichting is aangebracht. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging.

Parkeren
Naast het onderhavige kantoorgebouw is voorzien in eigen parkeerplaatsen voor het gebouw.

Diversen
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Johan J. Hemrica

Johan J. Hemrica
Tel. 073 - 648 87 47

j.hemrica@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Baronieweg 7 Hedel

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn