Toevoegen aan mijn selectie
Adres Edisonweg
Plaats Veghel
Koop of huur Koop
Prijs Vraagprijs € 200,- v.o.n.

Edisonweg Veghel - Perceel bouwgrond direct aan de A50!

Oppervlakten
Perceeloppervlakte 10830m²
Omschrijving

Locatie
Op een zeer gewilde zichtlocatie aan de A50 realiseert wordt dit perceel bouwgrond te koop aangeboden. Het perceel ligt centraal tussen de steden ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Nijmegen. De locatie, nabij de op- en afrit van de A50 van Eindhoven naar Nijmegen, is uitstekend bereikbaar. De normale reistijd naar ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven bedraagt per auto niet meer dan 15 minuten. De locatie is als zodanig goed te noemen.

Object
Het perceel heeft een oppervlak van 5.884 m² en is met de lange zijde optimaal gesitueerd naar de A50. Koopprijs bedraagt € 200,00 per m² + BTW.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente Veghel is het perceel gelegen in de bestemmingsplannen De Dubbelen (Noord) en De Dubbelen partiële herziening. De bestemming is Bedrijfsdoeleinden. Binnen de bestemming Bedrijfsdoeleinden mogen zich bedrijven vestigen die vallen onder de milieucategorie 3 t/m 5.

Bedrijven met milieucategorie 1 of 2 zijn in principe niet toegestaan op de middelzware en zware bedrijventerreinen want die worden als oneigenlijk ruimtegebruik gezien. Een uitzondering daarop zijn volgens de Verordening ruimte (4.4, lid 4 onder ‘c’) de cat. 2 bedrijven die een oppervlakte van 5.000 m² of meer hebben, omdat die vanwege de omvang niet elders terecht kunnen. De verordening van de provincie is voor bestaande terreinen echter niet dwingend waar het gaat om de regels voor zorgvuldig ruimtegebruik, maar schrijft wel voor dat er goed gemotiveerd moet worden.

Een deel van het perceel ligt in "Eerste rangorde, beeldbepalende zone A50", daarvoor gelden nadere eisen ten aanzien van onder andere de bebouwingshoogte en beeldkwaliteit.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Roy M.J. van Thiel

Roy M.J. van Thiel
Tel. 073 - 648 87 62

r.v.thiel@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Edisonweg Veghel

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn