Toevoegen aan mijn selectie
Adres Van Voordenpark 22
Plaats Zaltbommel
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 85,- p/m² p/j
Oppervlakte 2500 m²
Units vanaf 1250 m²

Van Voordenpark 22 Zaltbommel - Unieke bedrijfsruimte showroomruimte aan de A2 in Zaltbommel.

Oppervlakten
Bedrijfshal oppervlak 2500m²
Terrein oppervlak 5030m²
Perceeloppervlakte 5030m²
Omschrijving

Locatie
Deze eersteklas bedrijfsruimte is gelegen op een fantastische zichtlocatie direct aan de A2. Dagelijks passeren hier, op de belangrijkste noord-zuidverbinding van Nederland, meer dan 90.000 voertuigen. Onder andere de markante brug over de Waal en de verbreding van de A2 (tussen Amsterdam en Den Bosch) heeft de bereikbaarheid van Zaltbommel de afgelopen jaren enorm verbeterd. Even ten noorden ligt de A15, de belangrijkste achterlandverbinding van Rotterdam naar Arnhem-Nijmegen en Duitsland. Een directe treinverbinding met Den Bosch, Eindhoven en Utrecht zorgt ervoor dat Zaltbommel tevens goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. De historische binnenstad van Zaltbommel biedt een groot aantal voorzieningen, waaronder een uitgebreid assortiment van winkels en horecagelegenheden.

Object
Deze unieke showroom-/bedrijfsruimte van totaal circa 2.500 m² verdeeld over twee bouwlagen (circa 1.250 m² per laag) betreft een voormalige showroom van Jaguar Cars. Het gebouw, met de in het oog springende hoektoren, is rond het jaar 2000 onder architectuur gebouwd. Door de combinatie van een zeer lichte en transparante showroom met de voormalige autowerkplaats op de verdieping, wordt het gebouw een aantrekkelijk huisvestingsalternatief voor iedereen die graag profiteert van de zichtbaarheid en uitstraling van dit unieke gebouw. Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging om u de ruimte en de mogelijkheden te laten ervaren.

Opleveringsniveau
Het object verkeert in een geheel casco staat en wordt dan ook in deze staat (as-is) aan de huurder opgeleverd. Uiteraard kan er in overleg met de verhuurder worden gesproken over eventuele aanpassingen hetzij aan te brengen voorzieningen.

Parkeren
Op het ruime perceel van 5.030 m² is in ruime mate parkeergelegenheid aanwezig. Zowel aan de voor- als achterzijde van het object.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Johan J. Hemrica

Johan J. Hemrica
Tel. 073 - 648 87 47

j.hemrica@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Van Voordenpark 22 Zaltbommel

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn