Toevoegen aan mijn selectie
Adres Burgemeester Burgerslaan 40A
Plaats Rosmalen
Koop of huur Huur
Prijs Prijs op aanvraag
Oppervlakte 900 m²
Units vanaf 300 m²

Burgemeester Burgerslaan 40A Rosmalen

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 900m²
Omschrijving

Locatie
Dit high-tech kantoor-/bedrijfsobject is gelegen aan de toegangspoort van de stad Den Bosch, op het gelijknamige bedrijvenpark Brabantpoort. De unieke ligging pal aan de A2 op de kruising met de A59 en A50 was mede de oorzaak van de bouw van het object op juist deze zichtlocatie. De centrale ligging van Den
Bosch en haar bedrijventerreinen in het land en de goede performance van bedrijven ter plaatse, onderstrepen de functie van onze snelwegen als slagader van de Nederlandse economie, met name in die gebieden die een brug kunnen slaan naar de rest van Europa.

Ook in de toekomstige infrastructurele ontwikkelingen gaat Brabantpoort een rol spelen. Omringd door de nieuwe verbinding van de Zuid-Willemsvaart met de Maas, woningbouwlocatie De Groote Wielen, het nieuw te ontwikkelen bedrijvenpark Grote Vliet en de nieuw aan te leggen ring rond Den Bosch maken dat het succes van deze toplocatie tot in de verre toekomst veilig is gesteld.

Het perceel, waarop het object is gesitueerd, betreft een geheel omheind en afgesloten terrein, dat mede plaats biedt aan een representatief kantoorgebouw waar onder andere Honeywell in is gehuisvest. De belendende percelen zijn tevens in gebruik bij ondernemingen van naam, waaronder McDonald’s, Fletcher Hotels en accountant en belastingadviesbureau Witlox Van den Boomen.

Object
De betreffende kantoorruimte is gesitueerd op de begane grond van een modern bedrijvencomplex. Kosten noch moeite zijn gespaard om de totale ontwikkeling een hoogwaardige, maar vooral duurzame basis en hiermee uitstraling, te geven. De gezonde mix van bedrijfsmatige activiteiten maakt het object voor een gevarieerde groep gebruikers uitermate geschikt. Naast een zeer fraaie kantoorruimte ter grootte van circa 900 m² die in deelverhuur vanaf circa 300 m² kan worden gehuurd, beschikt dit object over de volgende faciliteiten:

- receptiedienst met doorverwijsfunctie voor de huurders;
- lobby met koffiecorner nabij de entree van het gebouw;
- fitnessruimte.

Opleveringsniveau
In nader overleg kan het opleveringsniveau van de kantoorruimte worden overeengekomen. Een turn-key levering is bespreekbaar.

Parkeren
Op het eigen, omheinde en beveiligde terrein bevinden zich ruim voldoende parkeerplaatsen. Daarnaast ligt er aan de noordzijde van het perceel een openbare carpool-/parkeerplaats.

Bestemming
Volgens opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch is van toepassing het bestemmingsplan "Brabantpoort". Het perceel heeft de bestemming "Kantoren" ten behoeve van kantoren en (kantoorachtige) bedrijvigheid.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Antoon N. van de Water

Antoon N. van de Water
Tel. 073 - 648 87 42

a.vd.water@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Burgemeester Burgerslaan 40A Rosmalen

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn