Toevoegen aan mijn selectie
Adres Raadhuishof 25
Plaats Oss
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 110,- p/m² p/j
Oppervlakte 189 m²
Units vanaf 21 m²

Raadhuishof 25 Oss - Kantoorruimte voorzien in ruim parkeerterrein en parkachtig aangelegde tuin bij het gemeentehuis.

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 189m²
Omschrijving

Locatie
Het project is gelegen in het centrum van Oss, nabij de Raadhuislaan, de Raadhuishof. Het gebouw ligt tegenover de hoofdentree van het gemeentehuis en er is voorzien in een ruim parkeerterrein en parkachtig aangelegde tuin bij het gemeentehuis.

De Raadhuislaan betreft een belangrijke verkeersader door de stad. Hier is een aantal belangrijke instellingen en voorzieningen gevestigd, die de locatie een bijzonder karakter geeft. Gedoeld wordt op het naastgelegen gemeentehuis, diverse bankkantoren, theater De Lievekamp en een viersterren City Hotel.

De gemeente is doende met een plan om de Raadhuislaan nog meer allure te geven. Gedacht wordt aan een verbreding van activiteiten, gericht op meer dynamiek, aanpassing van de infrastructuur, straatmeubilair, kunstwerk, landscaping, enzovoorts. Het project is in ontwikkeling onder de naam Oss Avenue.

Object
Het gebouw Raadhuishof 25 bestaat uit circa 780 m² kantoorruimte, verdeeld over vier bouwlagen. Op de tweede verdieping zijn verschillende maatschappelijke organisaties gehuisvest zoals De Raad van de Kinderbescherming, Reclassering en Bureau Halt en is hiermee volledig verhuurd. De kamers op de begane grond zijn ingericht als spreekkamers, waarbij de receptie wordt beheerd door Novadic Kentron. Op de derde verdieping is een vergaderzaal ingericht met keuken zodat deze ook als lunchruimte kan worden gebruikt. Op deze (derde) etage zijn nog enkele kamers beschikbaar volgens het concept waarbij gebruik gemaakt kan worden van de gezamenlijke voorzieningen. Deze kamers variëren in grootte van circa 21 tot 55 m².

De eerste verdieping is in zijn geheel beschikbaar. Deze is circa 189 m² groot en kan als zelfstandige unit worden aangeboden, dan wel binnen het totaal concept met gebruik van spreekkamers en dergelijke.

De receptieruimte, spreekkamers, toiletten en overige algemene ruimten worden gezamenlijk gebruikt, zodat er een verdeelsleutel wordt toegepast voor de huur en servicekosten van deze algemene ruimten.

Opleveringsniveau
Het pand is hoogwaardig afgewerkt en heeft een vriendelijk karakter. Het kent een hoogwaardige entree met receptieruimte. Het gebouw is voorzien van de meest moderne voorzieningen en ook de luchtbehandeling en koeling is geregeld. Er is voorzien in pantry's en diverse toiletgroepen.

Parkeren
Er zijn enkele parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Daarnaast kunnen parkeervergunningen worden verkregen in een verhouding 1 op 4 fte per onderneming. Voor bezoekers zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op de terreinen achter het gebouw.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Ronald C.P. van Riet

Ronald C.P. van Riet
Tel. 073 - 648 87 57

r.v.riet@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Raadhuishof 25 Oss

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn