Toevoegen aan mijn selectie
Adres Sluitappel 61
Plaats Sint-Oedenrode
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 750,- p/m
Oppervlakte 207 m²
Units vanaf 207 m²

Sluitappel 61 Sint-Oedenrode - Direct te betrekken kantoorruimte!

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 207m²
Omschrijving

Locatie
Direct gelegen aan de A50 (Eindhoven-Nijmegen) ligt de Rooise Zoom, een drietal herkenbare moderne kantoortorens. Toren 2 is gelegen direct aan de kop en daardoor het meest in het oog springend. Andere gebruikers zijn onder meer Advocatenkantoor Verkuylen, Fruitcake, Jop personeelmakelaars en Vicoma Engineering. De bereikbaarheid per eigen vervoer is optimaal.

Object
Op de eerste verdieping van Toren 2 is thans circa 207 m² kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar. De ruimte is feitelijk direct te betrekken.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau omvat onder meer vloerbedekking, scheidingswanden, systeemplafond met TL-inbouwarmaturen, airco-units met afstandsbediening (per ruimte regelbaar) en kabelgoten voorzien van Cat. 5 databekabeling. De toren is voorzien van een liftinstallatie. De toiletten worden op de eerste verdieping gedeeld met de andere gebruiker van de verdieping.

Parkeren
Direct voor de deur zijn voldoende (openbare) parkeerplaatsen gesitueerd. Indien gewenst, is het mogelijk om eigen parkeerplaatsen op een afgesloten buitenterrein te huren.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Roy M.J. van Thiel

Roy M.J. van Thiel
Tel. 073 - 648 87 62

r.v.thiel@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Sluitappel 61 Sint-Oedenrode

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn