Toevoegen aan mijn selectie
Adres Burgwal 15
Plaats Oss
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 2.500,- p/m
Oppervlakte 270 m²

Burgwal 15 Oss - Ruime (balie)kantoor-/winkelruimte met uitstekende etaleringsmogelijkheden.

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 270m²
Winkel oppervlak 270m²
Omschrijving

Locatie
De winkelstrip waar onderhavige (balie-)kantoor-/winkelruimte deel van uitmaakt, is gesitueerd aan een doorgaande weg aan de rand van het kernwinkelgebied van Oss. Aangrenzend zijn onder meer Jacks Casino, Runnersworld, Kookstijl, Kijkshop en Beter Horen gesitueerd. Aan de overzijde van de straat zijn respectievelijk de KPN Store, Arke Reizen, een ING pinautomaat en Klaas Vaak Bedtextiel gevestigd. De locatie is als zodanig goed te noemen.

Object
De winkel heeft een vloeroppervlak van circa 270 m² op de begane grond. Met een front van ruim 11 meter heeft de winkel uitstekende etaleringsmogelijkheden.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt casco aangeboden, doch is voorzien van meterkast, twee toiletten en keukenopstelling. De aanwezige glazen scheidingswanden, kabelgoten voorzien van patchkast en databekabeling, airco-units met afstandsbediening, koelkast en vaatwasser, alarminstallatie, noodverlichting, brandslanghaspel, Vailant c.v.-ketel voorzien van radiatoren systeemplafond met TL-inbouwarmaturen en spots worden 'om-niet' ter beschikking gesteld aan een eventuele kandidaat-huurder.

Bestemming
Het object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan 'Centrum - Oss - 2013' en heeft hierin de bestemming detailhandel op de begane grond, publiekgerichte dienstverlening en Horeca-3 uitsluitend toegestaan op de begane grond. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Roy M.J. van Thiel

Roy M.J. van Thiel
Tel. 073 - 648 87 62

r.v.thiel@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Burgwal 15 Oss

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn