Toevoegen aan mijn selectie
Adres Staalweg 21
Plaats Culemborg
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 60.000,- p/j
Oppervlakte 1581 m²

Staalweg 21 Culemborg

Oppervlakten
Bedrijfshal oppervlak 1421m²
Kantoor oppervlak 160m²
Omschrijving

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein Pavijen te Culemborg. Culemborg kent een goede ontsluiting op het landelijk snelwegennet. Zo is de A2 (Amsterdam- Maastricht) binnen enkele autominuten te bereiken. Door deze goede ontsluiting komen op dit terrein veel bovenregionaal opererende bedrijven voor. Centraal Boekhuis en de Albert Heijn Kaascentrale zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Mede door de provinciale weg de N320 heeft het bedrijventerrein ook een goede ontsluiting op de diverse omliggende dorpen. Lokaal en regionaal opererende bedrijven zijn dan ook goed vertegenwoordigd op dit bedrijventerrein. De Staalweg, waaraan het onderhavige object is gelegen, vormt een van de verkeersaders van bedrijvenpark Pavijen.

Object
Het onderhavige bedrijfsgebouw met representatieve kantoorruimte op de eerste verdieping heeft een frisse en zeer goed onderhouden uitstraling. De bedrijfshal van circa 1.105 m² met een additionele entresolvloer van circa 316 m² biedt diverse gebruiksmogelijkheden van opslag tot productieruimte. De vrije hoogte van circa 5,85 m tot circa 6,45 m, de vrije overspanning die oploopt van 21 tot 26 m, de zeer ruim bemeten overheaddeur van 4,5 m hoog en 5,0 m breed en voldoende daglichttoetreding, maken het gebouw tot een multifunctionele werkplek. De kantooruimte van totaal circa 160 m² is gesitueerd op de verdieping en is deels voorzien van airconditioning. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Parkeren
Op het voor- en naastgelegen buitenterrein is er mogelijkheid tot parkeren.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 0345 531008 of op 073 6488750.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Johan J. Hemrica

Johan J. Hemrica
Tel. 073 - 648 87 47

j.hemrica@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Staalweg 21 Culemborg

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn