Toevoegen aan mijn selectie
Adres Dr Cuyperslaan 38a-54-56
Plaats Eindhoven
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 150,- p/m² p/j
Oppervlakte 715 m²
Units vanaf 100 m²

Dr Cuyperslaan 38a-54-56 Eindhoven

Oppervlakten
Winkel oppervlak 715m²
Omschrijving

Locatie
Onderhavig nieuwbouwcomplex is gelegen aan de Dr. Cuyperslaan en bestaat behoudens de circa 100 woonappartementen op de etages uit een parkeergarage en de recent geopende PLUS supermarkt. De locatie bevindt zich in Woensel-Noord en is gesitueerd tussen de stadsdeelcentra WC Woensel en Woenselsemarkt, direct nabij het Catharina Ziekenhuis.

De omgeving wordt gekenmerkt door hoofdzakelijk wonen en aangrenzend bedrijventerrein met hoofdzakelijk kantoren, zakelijke dienstverlening en showroomfunctie.

Door de ligging aan de drukke Dr. Cuyperslaan, die fungeert als ontsluitingsweg naar Eindhoven-Noord, is er sprake van veel attentiewaarde met bovendien een directe aansluiting op de rondweg. Behoudens de goede bereikbaarheid per auto, is er tevens een goede openbaar vervoerverbinding met het Centraal Station.

Object
De voor verhuur beschikbare commerciële units zijn gelegen op de begane grond. Het linkergedeelte is reeds in gebruik bij de PLUS supermarkt, in de commerciële plint aan de rechterzijde is nog circa 715 m² beschikbaar, te huur als totaal of in units van van circa 100 m², 250 m² en 365 m². Medipoint heeft hier een winkel van circa 180 m².

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, reeds voorzien van puien die in overleg met huurder worden voorzien van een entree. Voor het overige is het object voorzien van een ruwe betonvloer, afgedopte riolering ten behoeve van toilet/pantry en nutsvoorzieningen tot aan de meterkast.

Parkeren
Ruim voldoende vrije parkeergelegenheid direct vóór het gehuurde.

De onder het complex gelegen parkeergarage is bestemd voor de appartementbewoners waarbij tevens parkeerplaatsen zijn gereserveerd voor de supermarktbezoekers. Deze hebben vanuit de parkeergarage via een 'tapis roulant' direct toegang tot de supermarkt.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Mark M.W.J. van Zwam

Mark M.W.J. van Zwam
Tel. 073 - 648 87 69

m.v.zwam@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Dr Cuyperslaan 38a-54-56 Eindhoven

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn