Toevoegen aan mijn selectie
Adres Mr. van Coothstraat 7
Plaats Waalwijk
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 99,- p/m² p/j
Oppervlakte 300 m²
Units vanaf 73 m²

Mr. van Coothstraat 7 Waalwijk - Unieke centrumlocatie in Waalwijk.

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 300m²
Omschrijving

Locatie
Dit unieke kantoorgebouw bevindt zich in een chique woon-/werkomgeving in het centrum van Waalwijk gelegen aan een doorgaande weg, pal voor het winkelcentrum De Els, alsmede op steenworp afstand van de op- en afritten van de A59 ('s-Hertogenbosch-Raamsdonkveer). Het perceel wordt omgeven door meerdere kantoorvilla’s met diverse representatieve gebruikers. Gezien de unieke centrumlocatie is er op de direct omliggende parkeerterreinen ruim voldoende openbare parkeergelegenheid beschikbaar.

Object
De voor verhuur beschikbare zelfstandige kantoorvloer van circa 300 m² reeds beschikbaar in units vanaf circa 73 m², bevindt zich op de begane grond van het onderhavige kantoorgebouw. De ruimte wordt in een turn-key staat opgeleverd, met uitzondering van het meubilair en heeft dan ook een compleet opleveringsniveau van wanden en stoffering. De combinatie van een kantoortuin en/of cellenkantoren geven u als nieuwe gebruiker een grote mate van flexibiliteit in indeling en inrichting. Uiteraard is het onderhavige gebouw voorzien van keurig sanitair en een pantry, alsmede een geheel nieuwe koel- en verwarmingsinstallatie voor een aangenaam werkklimaat in zowel zomer als winter. Het gebouw beschikt over een energielabel B.

Parkeren
Er is in ruime mate parkeergelegenheid aanwezig op de openbare omliggende parkeerterreinen. Op het eigen met een slagboom afgesloten voorterrein, zijn nog twee exclusieve parkeerplaatsen beschikbaar.

Onderhavig object heeft gezien de unieke ligging ook de mogelijkheid tot het vestigen van detailhandel. De eigenaar en zijn makelaar treden in dit kader graag met u in gesprek over de mogelijkheden van ontsluiting en de staat van oplevering daar waar het gaat om deze mogelijke detailhandelsfunctie.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Johan J. Hemrica

Johan J. Hemrica
Tel. 073 - 648 87 47

j.hemrica@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Mr. van Coothstraat 7 Waalwijk

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn