Toevoegen aan mijn selectie
Adres De Amert 314
Plaats Veghel
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 380,- p/m
Oppervlakte 41 m²

De Amert 314 Veghel

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 41m²
Perceeloppervlakte 1m²
Omschrijving

Locatie
Het bedrijfsverzamelcomplex is gelegen op hét bedrijventerrein van Veghel, te weten ''De Amert''. De ontsluiting én bereikbaarheid van bedoeld bedrijventerrein zijn door de aanleg van de Rijksweg A50 (Nijmegen – Eindhoven), aanzienlijk verbeterd. Op het bedrijventerrein zijn zowel lokale, regionale als internationale ondernemingen gesitueerd, zoals onder andere Van der Lande, Maison van den Boer, Garagebedrijf Nabuurs, alsmede de Van Eerd groep (Jumbo).

Object
De voor de verhuur beschikbare unit betreft een op de begane grond gelegen kantoorruimte met gezamenlijk gebruik van een aantal aanwezige faciliteiten. De voorzieningen welke gezamenlijk worden aangeboden zijn de entree/gang, sanitair. De kantoorruimte is voorzien van een eigen pantry.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte is onder andere voorzien van een systeemplafond met TL-inbouwarmaturen, een pantry, radiatoren voorzien van thermostaatkranen en een vloerbedekking.

Parkeren
Ruim voldoende parkeermogelijkheden op gezamenlijk terrein.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Roy M.J. van Thiel

Roy M.J. van Thiel
Tel. 073 - 648 87 62

r.v.thiel@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op De Amert 314 Veghel

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn