Toevoegen aan mijn selectie
Adres Irenestraat 33b
Plaats Cuijk
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 320,- p/m
Oppervlakte 20 m²

Irenestraat 33b Cuijk - Kantoorkamer in Gezondheidscentrum Cuijk!

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 20m²
Omschrijving

Locatie
Dit kantoorgebouw is gelegen op een goed bereikbare locatie, aan de rand van het centrum van Cuijk. Het NS station is gelegen op loopafstand en door de goede parkeermogelijkheden is het object ook prima met eigen vervoer te bereiken.

Object
Het pand is feitelijk opgedeeld in twee zelfstandige delen met ieder hun eigen entree. Het linkerdeel is verhuurd aan diverse medisch gerelateerde bedrijven zoals Fysiotherapie De Valuwe, huidzorg, psychologenpraktijk, ergotherapie, verloskundige praktijk, haptotherapeut en diëtetiek.

Het is de bedoeling van de eigenaar om het object steeds verder in te vullen met dit soort zorgfuncties, om zo ‘gezondheidscentrum Cuijk’ verder compleet te maken waarbij zorggerelateerde gebruikers elkaar zullen aanvullen in een prettige en herkenbare werkomgeving. Zo zijn hier recent o.a. een ergotherapeute, podotherapeut, kindertherapeut, schoonheidssalon en additief geneeskundig centrum gehuisvest. Er is bijvoorbeeld ook prima plek voor een chiropractor en dergelijke. Bijkomend voordeel van dit object is dat er tevens BTW-vrij kan worden verhuurd.

Er is thans nog één kantoorkamer voor de verhuur beschikbaar van in totaal 19,9 m². Gezamenlijk gebruik van toiletgroep en wachtruimte. Alle kamers zijn voorzien van daglichttoetreding, wat een aangenaam werkklimaat creëert.

Opleveringsniveau
Verhuurder heeft het gebouw recent grondig gemoderniseerd. Zo is het schilderwerk in de de algemene ruimten in modern wit met antraciet uitgevoerd, zijn de algemene gangen voorzien van nieuwe vloerbedekking, is een pantry aangebracht en zijn de toiletten gemoderniseerd. De kamer zelf is voorzien van een wastafel.

Parkeren
Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gesitueerd, alsmede een overdekte fietsenstalling.

Diversen
Het object ligt naar opgave van de gemeente in het bestemmingsplan 'Cuijk Centrum' en heeft hierin een 'maatschappelijke bestemming' en is als zodanig bestemd voor educatieve, sociaal-medische, sociaal-culturele en levensbeschouwelijke voorzieningen, voorzieningen ten behoeve van openbare dienstverlening en openbare speelplaatsen. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Roy M.J. van Thiel

Roy M.J. van Thiel
Tel. 073 - 648 87 62

r.v.thiel@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Irenestraat 33b Cuijk

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn