Toevoegen aan mijn selectie
Adres Energieweg 14
Plaats Culemborg
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 45,- p/m² p/j
Oppervlakte 2575 m²

Energieweg 14 Culemborg - Moderne bedrijfshal met sprinklerinstallatie.

Oppervlakten
Bedrijfshal oppervlak 2575m²
Perceeloppervlakte 3270m²
Omschrijving

Locatie
De onderhavige bedrijfs-/magazijnruimte is gelegen op bedrijventerrein Pavijen te Culemborg. Culemborg kent een goede ontsluiting op het landelijk snelwegen- en spoorwegennet. Zo is de A2 (Amsterdam- Maastricht) binnen enkele autominuten te bereiken en ligt het NS Station op steenworp afstand. Door deze goede ontsluiting komen op dit terrein veel bovenregionaal opererende bedrijven voor; Centraal Boekhuis en de Albert Heijn Kaascentrale zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Mede door de provinciale weg N320 heeft het bedrijventerrein ook een goede ontsluiting op de diverse omliggende dorpen. Lokaal en regionaal opererende bedrijven zijn dan ook goed vertegenwoordigd. De Industrieweg, hoek Energieweg, waaraan het onderhavige object is gelegen, vormt de belangrijkste verkeersader van bedrijvenpark Pavijen. In dit kader is de Industrieweg recentelijk door de gemeente Culemborg gerevitaliseerd, hetgeen de kwaliteit van de straat zeer zeker ten goede is gekomen.

Object
Het onderhavige bedrijfsgebouw betreft een in het oog springende moderne bedrijfshal met een totale oppervlakte van circa 2.575 m². Het gebouw heeft een breedte van circa 60 m en een diepte van circa 43 m en wordt ontsloten door twee grote overheaddeuren van ieder 7,5 m breed en 4,5 m hoog. De inpandige gebouwhoogte bedraagt 5,9 m onderkant spant en 6,6 onderkant dakbeschot. De bedrijfsruimte is voor velerlei doeleinden geschikt daar er in ruime mate voorzien is in natuurlijke daglichttoetreding en de gehele hal is voorzien van een sprinklerinstallatie waardoor vrije indeelbaarheid bij diverse bedrijsfactiviteiten wordt gegarandeerd.

Parkeren
Gezien de situering op een ruim hoekperceel is er zowel voldoende rangeerruimte voor bedrijfs-/vrachtwagens, als voldoende parkeergelegenheid voor personenauto's.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750 of op 0345 53 10 08

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Johan J. Hemrica

Johan J. Hemrica
Tel. 073 - 648 87 47

j.hemrica@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Energieweg 14 Culemborg

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn