Toevoegen aan mijn selectie
Adres Raadhuislaan 21-29
Plaats Oss
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 250,- p/m
Oppervlakte 2271 m²
Units vanaf 20 m²

Raadhuislaan 21-29 Oss

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 2271m²
Perceeloppervlakte 1m²
Omschrijving

Locatie
Het gebouw De Maasvallei ligt aan de statige Raadhuislaan, midden in het zakelijke en culturele centrum van Oss. Op loopafstand zijn onder andere het NS Station, het gemeentehuis, theater De Lievekamp, het Jan Cunen Museum en de openbare bibliotheek gevestigd. In het gebied vinden we bedrijven uit verschillende branches, waaronder communicatiebedrijven, accountants, advocatuur en andere bedrijven uit de zakelijke en financiële dienstverlening. Er is een korte verbinding met het stadswinkelcentrum via de 'achterdeur'.

Object
Kantoorgebouw Maasvallei omvat in totaal circa 2.271 m² kantoorruimte waarvan een groot gedeelte is ingevuld en waar thans ongeveer 65 kleinschalige ondernemers zoals advocaten, fiscalisten, communicatieadviseurs en schuldhulpverleners werkzaam zijn. Ook de gezondheidszorg geeft een invulling met de verloskundigepraktijk Ridderhof, diverse thuiszorgorganisaties, psychologen en twee ontharingsstudio’s.

Omdat de centrale hal uit het midden is geplaatst, zijn aan de rechterzijde van de hal units van circa 200 m² oppervlakte en aan de andere zijde units van circa 300 m². Huren is echter mogelijk per eigen afsluitbare kantoorkamer vanaf
circa 20 m², 34 m² of veelvouden daarvan. De huurprijs bedraagt minimaal € 250,00 per maand te vermeerderen met de BTW. Het betreft een huurprijs inclusief energieverbruik, schoonmaakkosten algemene ruimten, toiletten en glasbewassing aan de buitenzijde hetgeen door verhuurder wordt geregeld. Telefonie, internet is mogelijk voor € 25,00 per maand, te vermeerderen met de BTW.

Per verdieping is een toiletgroep en pantry gesitueerd die gezamenlijk met de gebruikers van die verdieping worden gebruikt. Het invalidentoilet bevindt zich op de begane grond.

Opleveringsniveau
De individuele kantoorkamers zijn allen voorzien van:
- systeemplafond met energievriendelijke Led-verlichting;
- internet- en telefonieaansluiting (glasvezelaansluiting mogelijk);
- scheidingswanden;
- radiatoren;
- handmatig bedienbare zonnescreens.

Huurder hoeft feitelijk enkel de gewenste vloerbedekking te leggen en kan dan direct aan de slag.

De kantoorkamers zijn individueel afsluitbaar en 24/7 toegankelijk. De automatische schuifdeuren op de begane grond zijn verbonden met de intercom en middels een telefoontoestel op de kamer te openen.

Parkeren
Aan de achterzijde van het gebouw is een eigen parkeerterrein gesitueerd waar huurders (om niet) gebruik van kunnen maken. Aangrenzend is is een openbaar (betaald, € 2,50 per dag) parkeerterrein (De Maasvallei) waarvoor tevens parkeervergunningen bij de gemeente Oss kunnen worden aangevraagd (1 parkeervergunning per 4 fte).

Naamaanduiding
Bij de entree op de begane grond aan de straatzijde krijgt huurder een naamaanduiding bij de brievenbussen en op de intercom. In de centrale entree op de begane grond komt een eigen naambordje op het overzichtsbord en naamaanduidingen door het pand naar de juist unit.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Roy M.J. van Thiel

Roy M.J. van Thiel
Tel. 073 - 648 87 62

r.v.thiel@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Raadhuislaan 21-29 Oss

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn