Toevoegen aan mijn selectie
Adres Godfried Bomansstraat 2
Plaats Culemborg
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 125,- p/m² p/j
Oppervlakte 300 m²
Units vanaf 150 m²

Godfried Bomansstraat 2 Culemborg - Kantoorgebouw nabij centrum en het NS-Station.

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 300m²
Omschrijving

Locatie
Dit kantoorgebouw is gelegen aan de rand van de nieuwbouwwijk 'EVA-Lanxmeer'. Deze wijk kenmerkt zich door een mix van woningbouw en kantoorlocaties, die gebouwd worden met een zo min mogelijke belasting voor het milieu. Dit houdt in dat er gelet wordt op het toepassen van duurzame materialen, een laag energieverbruik en andere milieubesparende toepassingen. Dit project is direct aan het Centraal Station gelegen, waardoor de bereikbaarheid met de trein, bus, maar zeker ook met de auto als zeer goed te bestempelen is.

Object
De thans beschikbare geheel zelfstandige kantoorvleugel is gelegen op de begane grond en heeft een verhuurbaar oppervlak van circa 300 m². De ruimte is zowel in zijn geheel als in delen te huur vanaf circa 150 m². De beschikbare ruimte is volledig turn-key, hetgeen impliceert dat deze geheel is gestoffeerd (en indien wenselijk) gemeubileerd en voorzien van een datanetwerk. Graag informeren wij u over de mogelijkheden in dit duurzame kantoorgebouw.

Parkeren
In de directe omgeving en rondom het gebouw zijn diverse parkeerplaatsen aanwezig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750 of op 0345 531008.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Johan J. Hemrica

Johan J. Hemrica
Tel. 073 - 648 87 47

j.hemrica@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Godfried Bomansstraat 2 Culemborg

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn