Toevoegen aan mijn selectie
Adres Koeweistraat 8
Plaats Waardenburg
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 115,- p/m² p/j
Oppervlakte 2201 m²
Units vanaf 344 m²

Koeweistraat 8 Waardenburg - TOP kantoor pal aan de A2 met zelfstandige etages vanaf 613 m².

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 2201m²
Omschrijving

Locatie
Dit schitterende solitaire kantoorgebouw is gelegen in het hart van Nederland op bedrijventerrein Slimwei te Waardenburg, pal aan de A2 (afslag 16) op de kruising met de A15. Het gebouw is met recht gelegen op een zichtlocatie met bijna honderdduizend passanten per dag. Op bedrijventerrein Slimwei treft u diverse gebruikers van naam waaronder Hitachi Transport Systems, BMW Story en Selecta. De strategische ligging maakt Waardenburg goed bereikbaar vanuit alle windstreken. Utrecht, 's-Hertogenbosch, Nijmegen-Arnhem en Rotterdam liggen binnen handbereik.

Object
Het onderhavige bedrijfsgebouw onderscheidt zich niet alleen door de unieke ligging, maar ook door de moderne architectonische vormgeving, comfort en het zeer complete turn-key opleveringsniveau. Het object bestaat uit vier bouwlagen waarvan de begane grond ook kan worden aangewend voor alternatieve doeleinden anders dan kantoorruimte. Vanuit de imposante entree met balie worden de verdiepingen ontsloten door een centraal trappenhuis natuurlijk met liftinstallatie. De beschikbare kantoorvloeren/ruimten variëren in oppervlakte van circa 344 m² tot circa 793 m². De oppervlakten van de vloeren zijn als volgt: begane grond: circa 793 m², eerste verdieping circa 687 m², tweede verdieping circa 721 m² en de derde verdieping (deze is reeds verhuurd) met een oppervlakte van circa 694 m². Zoals reeds gesteld, is de begane grond ook geschikt voor een alternatieve invulling zoals bijvoorbeeld showroomruimte en/of magazijnruimte. De ontsluiting van deze vloer middels twee overheaddeuren op maaiveld, maken deze eventuele unieke combinatie van activiteiten mogelijk.

Opleveringsniveau
Het gebouw is van velerlei gemakken voorzien. De zelfstandige etages zijn volledig gestoffeerd en ingedeeld met hoogwaardige (flexibele) scheidingswanden. Op de eerste verdieping is een professionele bedrijfskeuken aanwezig met de daarbij behorende kantineruimte en uitgifte balie. De gecombineerde koel-/verwarmings-/ventilatie-installatie zorgt per vertrek voor een comfortabel en regelbaar binnenklimaat. Alle ruimten zijn ruim voorzien van (elektra)wandcontactdozen alsmede patchpunten voor telefonie en dataverkeer.

Parkeren
Op het omliggende eigen en omheinde buitenterrein wordt voorzien in de parkeergelegenheid voor het gebouw. Verhuurder geeft aan de parkeervoorziening nog verder te kunnen en willen uit te breiden indien huurder dit wenselijk zou achten.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Johan J. Hemrica

Johan J. Hemrica
Tel. 073 - 648 87 47

j.hemrica@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Koeweistraat 8 Waardenburg

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn