Toevoegen aan mijn selectie
Adres Bruistensingel 400
Plaats 's-Hertogenbosch
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 100,- p/m² p/j
Oppervlakte 1875 m²
Units vanaf 200 m²

Bruistensingel 400 's-Hertogenbosch - Modern en zelfstandig functionerend kantoorgebouw met goede parkeerfaciliteiten op Soetelieve Noord.

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 1875m²
Omschrijving

Locatie
Dit kantoorgebouw maakt deel uit van het kleinschalige, doch representatieve, kantorenpark Soetelieve-Noord. Het park is gelegen aan de op- en afritten van en naar de A2. Het adres is Bruistensingel 400-498. De bereikbaarheid per eigen (gemotoriseerd) vervoer is dan ook geen discussiepunt. Omdat op loopafstand een bushalte is gelegen die frequente busverbindingen heeft van en naar onder andere het Centraal Station, Station Oost en het centrum van 's-Hertogenbosch, is de bereikbaarheid als goed aan te duiden.

Object
We hebben het in deze situatie over gebouw 4 van Soetelieve, gebouwd omstreeks 1993. De begane grond en de eerste verdieping zijn verhuurd. De tweede, derde en vierde verdieping zijn nog voor verhuur beschikbaar (units vanaf circa 200 m², 350 m², 720 m² tot en met circa 1.875 m²).

Deelverhuur is bespreekbaar; een vleugel heeft een verhuurbaar oppervlak van rond de 450 m². Een totale bouwlaag is groot circa 720 m². U kunt dus aangeven wat u wenst.

Opleveringsniveau
Nader overeen te komen. De centrale ruimten (zoals de hoofdentree van de begane grond en de overlopen van de verdiepingen) zijn alle voorzien van een natuurstenen vloer; delen van de wanden zijn eveneens met natuursteen afgewerkt. Verder behoort een systeemplafond met verlichtingsarmaturen, verwarming en koeling tot het opleveringsniveau.

Parkeren
Rondom de gebouwen op Soetelieve Noord zijn parkeerplaatsen aangelegd. Er geldt een parkeernorm van 1:40. Bij gebouw vier behoren dus 80 plaatsen.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Antoon N. van de Water

Antoon N. van de Water
Tel. 073 - 648 87 42

a.vd.water@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Bruistensingel 400 's-Hertogenbosch

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn