Toevoegen aan mijn selectie

Dit object is verkocht!

Adres Raadhuislaan 105
Plaats Oss
Koop of huur Koop
Prijs Verkocht
Oppervlakte 591 m²
Units vanaf 591 m²

Raadhuislaan 105 Oss - Modern kantoor op toplocatie.

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 591m²
Omschrijving

Locatie
Dit voormalige kantoor van ABAB Accountants is op een herkenbare locatie gesitueerd aan de Raadhuislaan hoek Kruisstraat in het centrum van Oss.
De Raadhuislaan is de meest prominente kantoorlocatie van Oss. Zo zijn hier onder meer het Flexhuis (hoofkantoor van Flexspecialisten), het gemeentehuis, politiebureau, de GGD, Jeugdzorg, Belastingdienst en bankinstellingen zoals de ING, ABN Amro en Rabobank gehuisvest. Maar ook stadsschouwburg De Lievekamp, het Cityhotel en het Jan Cunenmuseum vindt u aan de Raadhuislaan.
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is bijzonder goed te noemen. Het Centraal Station van de NS is op loopafstand gelegen en direct voor de deur bevindt zich een bushalte en enkele openbare parkeerplaatsen.

Object
Dit kantoor is op de begane grond gelegen van appartementencomplex Leijfkenscamp. Medio 2013 is dit gebouw uitgebreid met enkele woonappartementen op de verdieping en is de buitengevel en entree geheel gemoderniseerd en gekeimd en weer helemaal van deze tijd.

Het kantoorgebouw omvat de gehele begane grond (totaal 591 m²) en is in 2012 door ABAB Accountants nog geheel gemoderniseerd en is het kantoor onder andere voorzien van moderne systeemplafonds met verlichting, nieuwe toiletten, glazen scheidingswanden, nieuwe stoffering en een fraaie receptiebalie met naastgelegen postkamer.

Het kantoor zelf omvat een hoofdentree aan de zijde van de Raadhuislaan (naamaanduiding aan de gevel mogelijk!), een grote open kantoortuin maar ook diverse individuele kantoorkamers en spreekkamers, alsmede een grote presentatieruimte. Tevens is er een separate ingang ten behoeve van fietsenstalling en stalling van afvalcontainers. Met drie lange buitengevels en veel ramen met een grote hoeveelheid lichtinval is een prettige werkomgeving aanwezig.

Opleveringsniveau
Door de recente modernisering en interne verbouwing is het kantoor feitelijk direct te betrekken. Zo zijn aanwezig fraaie systeemplafonds met TL-inbouwarmaturen (deels op bewegingssensoren) en geluidsboxen, ruime toiletgroep met modern sanitair, alarminstallatie voorzien van toegangscontrole, luchtbehandelingsinstallatie (mogelijkheid om deze uit te breiden met koelinstallatie), patchruimte voorzien van airco-unit, patchkast, kabelgoten voorzien van UTP Cat 5 bekabeling, radiatoren, overwerktimer en handbedienbare (zonne)lamellen aan de buitenzijde. De keukenopstellingen en enkele scheididingswanden zijn recent verwijderd, maar dat geeft kandidaat-gebruikers de mogelijkheid om geheel naar eigen wens en smaak de ruimte in te richten.

Parkeren
Direct voor de deur en aan de zijde van de Kruisstraat zijn enkele openbare parkeerplaatsen gesitueerd.

Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het bestemmingsplan 'Centrum-Oss-2013' en heeft hierin de bestemming 'kantoor' en als zodanig bestemd voor kantoren en dienstverlening. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Roy M.J. van Thiel

Roy M.J. van Thiel
Tel. 073 - 648 87 62

r.v.thiel@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Raadhuislaan 105 Oss

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn