Toevoegen aan mijn selectie
Adres Schadewijkstraat 6a
Plaats Oss
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 225,- p/m
Oppervlakte 72 m²
Units vanaf 14 m²

Schadewijkstraat 6a Oss - Turn-key kantoorkamers.

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 72m²
Omschrijving

Locatie
Aan de rand van het centrum van Oss, parallel aan een van de drukste radialen van de stad Oss, is op een voor Ossenaren zeer herkenbare locatie, is het Anton Jurgenshuis gevestigd. De locatie is zowel per personenauto als per openbaar vervoer, fiets en voetgangers prima te bereiken.

Object
In dit kantoorgebouw, beter bekend als het "Anton Jurgenshuis" zijn op de eerste verdieping een vijftal kantoorkamers van in totaal circa 72 m² voor de verhuur beschikbaar. De kamers zijn gezamenlijk of ook per kamer van circa 14 m² te huur. Huurder maakt gebruik van de gezamenlijke entree, gangen, toiletten en pantry.

In het gebouw is een diversiteit van gebruikers (voornamelijk gezondheids- en maatschappelijk gerelateerd) gehuisvest waaronder de Reinier van Arkelgroep (Herlaarhof (kinder- en jeugdpsychiatrie)), Stichting Vivaan, het Rigom, Thuiszorg, Huisartsen OnderEen Dak (HOED) en een fysiotherapiepraktijk, apotheek en oefentherapeut Cesar.

Opleveringsniveau
De kantoorruimten zijn separaat afsluitbaar en feitelijk direct te betrekken.

Parkeren
Direct voor de deur zijn openbare (betaalde) parkeerplaatsen gesitueerd.

De huurprijs per kamer bedraagt € 225,00 per maand. Dit bedrag is inclusief servicekosten waaronder schoonmaakkosten en gas-, water- en electraverbruik. Er is géén BTW van toepassing op de huurprijs.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Roy M.J. van Thiel

Roy M.J. van Thiel
Tel. 073 - 648 87 62

r.v.thiel@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Schadewijkstraat 6a Oss

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn