Toevoegen aan mijn selectie
Adres Laan van Westroijen 6
Plaats Tiel
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 95,- p/m² p/j
Oppervlakte 1036 m²
Units vanaf 325 m²

Laan van Westroijen 6 Tiel - Turn-key kantoorruimte aan de A15 in Tiel vanaf circa 325 m².

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 1036m²
Omschrijving

Locatie
Iedereen kent Tiel. De centrale ligging in het land aan de snelweg A15 (Rotterdam-Nijmegen-Arnhem-Duitsland) alsmede nabij de snelweg A2 (Maastricht-Amsterdam) en A50 maken de regio tot een bedrijfsmatige hotspot in Nederland. Op het kantorenpark van Tiel, bedrijvenpark Westroijen, gelegen aan de op- en afrit van de snelweg A15, op de toegangsweg naar het centrum van Tiel, ligt dit representatieve kantoorgebouw van formaat. Naast het object ligt het in aanbouw zijnde nieuwe Van der Valk Hotel Tiel. Een modern state of the art hotel. Tevens bevindt zich op het kantorenpark het indrukwekkende kantoorgebouw van het Waterschap Rivierenland, alsmede een groot aantal zakelijke dienstverleners, onder andere werkzaam in de accountancy en advocatuur. Kortom, u bent in goed gezelschap.

Object
Het onderhavige kantoorgebouw biedt u schitterende turn-key kantoorruimten op de tweede verdieping. Deze kantooretage werd tot voor kort gebruikt door een accountantskantoor en is derhalve zeer representatief ingedeeld en ingericht. Het kantoorgebouw, waarvan de etage onderdeel uitmaakt, is door de jaren heen goed onderhouden en met regelmaat gerenoveerd. Het gebouw verkeert dan ook zowel binnen als buiten in een goede conditie. Het gebouw is voorzien van een topkoelinstallatie, een tweetal personenliften, separate sanitaire groepen en per verdieping een pantry of een keukenvoorziening. Aan de buitenzijde is het gebouw voorzien van een bedienbare lamellenzonwering. Zoals reeds gesteld zijn de ruimten gebruiksklaar en voorzien van data- en elektriciteitsbekabeling met patch- en contactpunten. Verhuur in delen vanaf circa 325 m² behoort ook tot de mogelijkheid. Wij informeren u graag nader over uw mogelijkheden in het gebouw.

Parkeren
Op het eigen omliggende buitenterrein van dit kantoorgebouw is in voldoende mate parkeergelegenheid aanwezig.

Contact
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Johan J. Hemrica

Johan J. Hemrica
Tel. 073 - 648 87 47

j.hemrica@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Laan van Westroijen 6 Tiel

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn