Toevoegen aan mijn selectie
Adres Heezerweg 298
Plaats Eindhoven
Koop of huur Huur
Prijs Prijs op aanvraag
Oppervlakte 2062 m²
Units vanaf 70 m²

Heezerweg 298 Eindhoven - Nog enkele units beschikbaar in het herontwikkelde Boulevard Zuid.

Oppervlakten
Winkel oppervlak 2062m²
Omschrijving

Locatie
In de wijk Stratum in Eindhoven, in de oksel Heezerweg/Korianderstraat ontstaat een nieuw wijkwinkelcentrum, Boulevard Zuid. Achter de winkelstrip aan de Heezerweg worden circa 60 grondgebonden woningen gesloopt ten behoeve van twee nieuwe supermarkten (Albert Heijn en Lidl) en een parkeerplaats met een capaciteit van circa 250 parkeerplaatsen. De 65 wooneenheden worden op de daken van de supermarkten teruggebouwd. De winkels aan de Heezerweg krijgen een facelift en worden via een nieuwe passage verbonden met de supermarkten en de parkeerplaats. Zodoende ontstaat een krachtig wijkwinkelcentrum met een bovenwijks karakter, wat bovendien uitstekend bereikbaar is vanaf de binnenring.

Object
De nieuwbouw ontwikkeling heeft een totale oppervlakte van ruim 6.000 m². Er zijn nog enkele units (ook in de nieuwbouw), met het front gelegen aan de Heezerweg, beschikbaar variërend in oppervlakte van 70 m² tot 200 m². Elke winkelunit heeft een frontbreedte van circa 7 meter. De nieuwe, hoogwaardige uitstraling in combinatie met de lintbebouwing maakt dat deze winkelstrip een enorme attentiewaarde krijgt. De branchering richt zich op de primaire levensbehoefte van de consument, het boodschappen doen.

Opleveringsniveau
De winkelunits worden in casco staat opgeleverd, inclusief de reeds aanwezige installaties, toilet en pantry, nieuwe pui met entreepartij en meterkast.

Parkeren
Er is aan de Heezerweg een aantal parkeerplaatsen voor kort parkeren voorhanden. Aan de achterzijde van het project, bereikbaar via de Korianderstraat, ligt op eigen grond een enorme parkeerplaats met een capaciteit van 250 gratis parkeerplaatsen.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Ronald J.P. Borrenbergs

Ronald J.P. Borrenbergs
Tel. 073 - 648 87 58

r.borrenbergs@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Heezerweg 298 Eindhoven

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn