Toevoegen aan mijn selectie
Adres Raadhuislaan 4 4a
Plaats Oss
Koop of huur Huur
Prijs Huurprijs € 90,- p/m² p/j
Oppervlakte 775 m²
Units vanaf 163 m²

Raadhuislaan 4 4a Oss

Oppervlakten
Kantoor oppervlak 775m²
Omschrijving

Locatie
Het project is gelegen in het centrum van Oss aan de Raadhuislaan 4. De Raadhuislaan betreft een belangrijke verkeersader door de stad. Hier zijn een aantal belangrijke instellingen en voorzieningen gevestigd, die de locatie een bijzonder karakter geeft. Gedoeld wordt op het naastgelegen Gemeentehuis, diverse bankkantoren, theater De Lievekamp en het vier-sterren 'City Hotel'.

De Gemeente is doende met een plan om de Raadhuislaan nog meer allure te geven. Gedacht wordt aan een verbreding van activiteiten, gericht op meer dynamiek, aanpassing van de infrastructuur, straatmeubilair, kunstwerk, landscaping, enzovoorts. Het project is in ontwikkeling onder de naam Oss Avenue.

Object
Het gebouw bestaat uit een carré met verschillende entrees en ligt aan drie zijden aan de openbare weg en met één zijde aan een ruime groenstrook. In het hoofdgebouw zijn de eerste en derde verdieping voor verhuur beschikbaar. Deelverhuur is mogelijk vanaf 163 m².

In het binnengebied is er een ruimte voor het plaatsen van fietsen voor medewerkers. Ook is er een binnentuin die gebruikt wordt voor pauzes, borrels en dergelijke.

Delen van het gebouw zijn reeds verhuurd aan onder andere huisartsenpraktijk Ons Medisch Centrum, LMR advocaten, Novadic en het Veiligheidshuis.

Voor verhuur beschikbaar:
Eerste verdieping:
centrale hal circa 173 m² (met voorzieningen)
rechtervleugel circa 163 m²
middenvleugel circa 278 m²

Derde verdieping: circa 161 m²
totaal circa 775 m²

Opleveringsniveau
Het pand is hoogwaardig afgewerkt en heeft een vriendelijk karakter. Het kent een centrale receptieruimte die naar behoefte door een van de gebruikers kan worden bemand. Het gebouw is voorzien van de meest moderne voorzieningen en ook van luchtbehandeling en koeling. Er is voorzien in pantry's en diverse toiletgroepen die alle recent zijn opgeknapt.

Parkeren
Er zijn enkele parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Daarnaast kunnen parkeervergunningen worden verkregen in een verhouding 1 op 4 fte per onderneming. Voor bezoekers zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op de terreinen achter het gebouw.

Vul uw gegevens in om het bestand te downloaden. U ontvangt dan spoedig een bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Uw bedrijfsmakelaar

Ronald C.P. van Riet

Ronald C.P. van Riet
Tel. 073 - 648 87 57

r.v.riet@rspmakelaars.nl »

Wilt u meer informatie? Reageer dan direct op Raadhuislaan 4 4a Oss

Ook interessant

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn